Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Alpha, «Το προξενιό της Ιουλίας» είδαμε πως: Το επείγον σήμα που έρχεται από το αρχηγείο στην διοίκηση χωροφυλακής Λάρισας, αλλάζει τα σχέδια του Στασινόπουλου που έχει αποφασίσει να φτάσει την σύγκρουσή του με τον Γιωργίκη μέχρι τέλους, προκειμένου η κακοποίηση και η ομηρία της Ιουλίας να λήξει εδώ.

Τα αναπάντεχα νέα απ’το αρχηγείο φέρνουν αναστάτωση στην οικογένεια του διοικητή, όπου ο καθένας βλέπει με διαφορετικό μάτι τις εξελίξεις, με πρώτη και καλύτερη την Κατερίνη, που για πρώτη φορά πιστεύει στ’αλήθεια ότι όλα τα όνειρα της ζωής της μπορούν να πραγματοποιηθούν. Στο αρχοντικό, ο Χρήστος, αναρωτιέται για πρώτη φορά μήπως είναι τελικά γιός του μυστηριώδους θείου Ανέστη και απεγνωσμένα προσπαθεί να μάθει την αλήθεια, που θα του αλλάξει τη ζωή.

Μετά την αποκάλυψη του μυστικού, ο μόνος δρόμος είναι να βρει τον Επιφάνειο, που έχει βρει καινούργιο κρησφύγετο με τη βοήθεια του Ζαφείρη.

Το προξενιό της Ιουλίας: Τι θα δούμε απόψε στις 22:40 στον Alpha

Ο Επιφάνειος, η Στεφανία και ο Χρήστος είναι οι μόνοι που μπορούν να βοηθήσουν την Ιουλία να γλιτώσει από τη μανία του Γιωργίκη και ετοιμάζουν σχέδιο για τη διάσωσή της. Μόλις πέφτει η νύχτα, ο Επιφάνειος μπαίνει στο αρχοντικό…

Τι θα δούμε αναλυτικά: Μια πρόσκληση που δέχεται ο Άλκης για φαγητό στο σπίτι Ραζίνη, τον φέρνει ακόμα πιο κοντά με την Αλεξάνδρα που έχει κάνει ήδη το μεγάλο βήμα στη σχέση τους. Το μόνο που μένει, είναι να γνωριστούν τα «συμπεθέρια», κάτι που μεθοδικά, φροντίζει να κάνει η Κυριακούλα, στην οποία η Φιλιώ αποκαλύπτει ότι μάλλον είναι έγκυος – έχει φροντίσει με τον γιατρό Γκλαβάνη να κάνει εξετάσεις, και σε περίπτωση θετικής απάντησης, να κάνει έκπληξη στον Γρηγόρη! Την ίδια ώρα, η Στάσα, αποφασίζει πως πρέπει να σηκώσει μόνη της το βάρος, και χωρίς τη βοήθεια κανενός, να σώσει τον γιό της από την φυλακή και την κόρη της από το «χρυσό κλουβί» που την έχει κλείσει ο Γιωργίκης Προβιός. Ενώ ο Χρήστος, εξακολουθεί να ψάχνει να βρει απαντήσεις μετά τις αποκαλύψεις για το παρελθόν, ο Επιφάνειος βάζει σαν προτεραιότητα την άμεση απελευθέρωση της Ιουλίας από το αρχοντικό, καθώς είναι σίγουρος, πως σε διαφορετική περίπτωση, ο Προβιός θα την σκοτώσει.

Φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου: