Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Mega, «Το ναυάγιο» είδαμε πως: Μετά τις απειλές της Ευγενίας, ο Ιπποκράτης νιώθει τον κλοιό γύρω του να στενεύει και ζητάει τη βοήθεια της Δήμητρας. Εκείνη του αποκαλύπτει πως το ημερολόγιο της Κλαίρης δεν γράφει τίποτα για τον περιβόητο εραστή και ο Ιπποκράτης καταλαβαίνει το σχέδιο της Ευγενίας.

Τα νέα για τον θάνατο του Βλάσση φτάνουν στην Αθήνα αλλά ο Μάκης δεν μπορεί να ειδοποιηθεί, αφού βρίσκεται στο πλοίο για την Κρήτη. Η μοίρα τού επιφυλάσσει να μάθει για τον θάνατο του πατέρα του με τον πιο άσχημο τρόπο. Η Λίνα είναι αποφασισμένη να τρέξει κοντά του ακόμα κι αν ο Μάκης δεν τη θέλει εκεί.

Ο Δημοσθένης ψάχνει κάποιον μάρτυρα να καταθέσει υπέρ του Μιχάλη και ανακαλύπτει πως υπάρχει μια τελευταία ελπίδα. Ο Ιπποκράτης ζητάει συνάντηση από την Ευγενία και η σύγκρουση μεταξύ τους είναι αναπόφευκτη. Οι απειλές της Ευγενίας πυροδοτούν τα πιο βίαια ένστικτα του Ιπποκράτη. Έχει σκοτώσει μία φορά και πλέον δεν διστάζει να το κάνει και δεύτερη.

Το ναυάγιο: Τι θα δούμε απόψε στις 22:50 στο Mega

Στη δίνη συγκλονιστικών εξελίξεων θα βρεθούν οι ήρωες της δραματικής σειράς του Mega «Το ναυάγιο». Ο Ιπποκράτης συνειδητοποιεί το έγκλημά του. Προσπαθεί να εξαφανίσει το πτώμα της Ευγενίας, αλλά είναι πιο απρόσεχτος από όσο πιστεύει.

Ακόμα, η Μαρία, ο Μάκης και η Θοδώρα λένε το τελευταίο αντίο στον Βλάσση. Η Στέλλα και ο Βασίλης παρακολουθούν έκπληκτοι τον Δημοσθένη να εξαπολύει εναντίον τους μία μανιασμένη επίθεση για τη σχέση τους. Η Ειρήνη και ο Πέτρος προσπαθούν απεγνωσμένα να επικοινωνήσουν με την Ευγενία αλλά δεν τη βρίσκουν πουθενά. Ο Μάκης θέλει να μείνει μόνιμα στην Κρήτη για να βοηθήσει οικονομικά τη μητέρα του και την αδελφή του.

Η Μαρία μαθαίνει ότι ο Δημήτρης πλήρωσε για την κηδεία του Βλάσση και πηγαίνει οργισμένη να τον αντιμετωπίσει. Όταν ο Δημήτρης της λέει ότι σκοπεύει να αποκαλύψει στη Θοδώρα ότι είναι ο πατέρας της, εκείνη χάνει τον έλεγχο. Η Μαρία σημαδεύει τον Γιαννακάκη με το όπλο.