Συνεχίζεται το εμπόλεμο κλίμα στο Survivor όπως έδειξε η συνεχιζόμενη κόντρα Γκιουλέκα-Μπολέτση και στο επεισόδιο της Δευτέρας 03/06 πριν την ανάδειξη της δεύτερης υποψηφιότητας για αποχώρηση της εβδομάδας.

Στο προηγούμενο επεισόδιο ο Γιώργος Γκουλέκας αποκάλεσε τον παίκτη των Μπλε ως τον πιο κενό συναισθηματικά άνθρωπο που έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια από το Survivor.

Ο Φάνης ξεκαθάρισε τη θέση του στην αρχή του ριάλιτι τονίζοντας: «Χθες στο συμβούλιο το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Βγήκε ο Χριστόφορος. Αγωνιστικά αν το δεις, βγάζει πάρα πολύ λογική. Τώρα όσον αφορά τη συζήτηση που κάναμε με τον Γιώργο και το γεγονός ότι με αποκάλεσε κενό συναισθηματικά… μάλλον δεν έχει την ενσυναίσθηση να καταλάβει ότι κάποιοι άνθρωποι εκφράζονται διαφορετικά ή δεν εκφράζουν τα συναισθήματά τους μπροστά σε άλλους» συνέχισε ίδιος.

«Προφανώς και με πείραξε όπως και κάποιοι άλλοι χαρακτηρισμοί που μου είπε. Ξέρω πλέον ότι αυτή είναι η κατάσταση και δεν πρόκειται να αλλάξει. Είμαι 28 χρονών, όποιος θέλει να είναι στη ζωή μου μπορεί να είναι. Έχουν χωρίσει πλέον οι δρόμοι μας», παραδέχτηκε έπειτα ο Φάνης Μπολέτσης.

Κατά τη διάρκεια της επεισοδιακής αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων με τη βοήθεια των Τούρκων οι μονομαχίες ήταν έντονες με ξεσπάσματα και νεύρα με τους Κόκκινους να νικούν με σκορ 12-10 τους Μπλε σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης.

Ο Ντάνιελ τα έβαλε με τον εαυτό του για την ήττα καθότι δεν μπορούσε να βρει στόχο: «Έριξα 6 φορές στον ίδιο στόχο» ξέσπασε ο παίκτης.

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου του Νησιού η Κόκκινη ομάδα τόνισε πως ο Χίλμε δεν πέρασε καλά με την ομάδα των Μπλε με τον Τούρκο παίκτη να εκνευρίζεται και να αποχωρεί.

Στη συνέχεια έφτασε η ώρα της ψηφοφορίας με τους παίκτες της Μπλε ομάδα να οδηγούνται στην Κάλπη με τις επιλογές να στενεύουν επέλεξαν να βγάλουν στον τάκο για ακόμη μια φορά τη Δώρα Νικολή.

Η ίδια η παίκτρια ήταν σίγουρη για την υποψηφιότητα της: «Δεν νιώθω έκπληξη, το περίμενα το αποτέλεσμα ούτως ή άλλως. Αυτή είναι η διαδικασία, την έχω συνηθίσει πλέον. Θα μπω στη μονομαχία και ελπίζω να τα καταφέρω. Αγωνιστικά ίσως υστερώ, οπότε είναι λογικό. Τα παιδιά είναι και δεμένα μεταξύ τους, αν και δεν πιστεύω ότι ήταν συναισθηματικός ο λόγος», δήλωσε μετά την ανακολινωση των αποτελεσμάτων.