Η σειρά του Alpha, «Ο Παράδεισος των κυριών» επιστρέφει απόψε στις 20:00 και οι εξελίξεις αναμένονται καθηλωτικές.

Αναλυτικά θα δούμε πως: Ο Πασχάλης ανακοινώνει στην Σύρμω πως κέρδισε τον πρώτο λαχνό του λαχείου. Η Βικτώρια, λέει στον Ρένο πως ο Σίμος έβαλε τον Σπανό να τον δολοφονήσει… Όταν ο Ρένος αρνείται να το πιστέψει, η Βικτώρια, τον προκαλεί, λέγοντάς του να πάει να βρει τον Σπανό και να τον ρωτήσει.

Η Δωροθέα, αποφασίζει να φύγει για το Σάλτσμπουργκ. Όταν επισκέπτεται την Όλγα και της το ανακοινώνει, εκείνη, προσπαθεί να την μεταπείσει. Όλα, όμως, θα αλλάξουν, όταν η Δωροθέα της αποκαλύψει σε ποιον έγραψε το πατρικό τους σπίτι.

Η Αμαλία ζητά, απελπισμένη, από τον Ντίνο να φύγουν οι δυο τους μακριά από όλους. Ο Πασχάλης, άναυδος, βλέπει τους αριθμούς του λαχείου στην εφημερίδα και καταλαβαίνει ότι έχει κερδίσει τον πρώτο λαχνό… Ο Ρένος, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα, αποφασισμένος να δώσει τον Σίμο ως συνεργό της Βικτώριας… μόνο που την ίδια στιγμή μπαίνει στο γραφείο και ο ίδιος ο Σίμος. Η Δωροθέα, αφήνει κάτω από την πόρτα του Σίμου έναν φάκελο με ένα γράμμα και μια φωτογραφία που αποδεικνύει πολλά.

Φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου: