Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Alpha «Σασμός» είδαμε πως: Η Βασιλική μετά την εισβολή που δέχτηκε στο κελί, δεν μπορεί να ηρεμήσει με τίποτα, αφού ξέρει ότι η οικογένειά της κινδυνεύει ανοιχτά. Ο Μαθιός γίνεται έξαλλος και συγκρούεται έντονα με τον Γιώργο. Ο Χρήστος σκέφτεται πώς να χειριστεί την περίπτωση του Αντώνη και μοιράζεται τις σκέψεις του με τη Στέλλα.

Ο Τηλέμαχος συστρατεύεται με την οικογένεια του απέναντι στη απειλή των Μουντάκηδων. Η Θοδώρα φοβάται να πιστέψει στην καλή της τύχη.

Σασμός – Spoiler: Τι θα δούμε απόψε στις 21:00 στον Alpha στο επεισόδιο 133

O Τηλέμαχος συναντά τον Αστέρη και απολογείται για τη συμπεριφορά του, δηλώνοντάς του ότι βρίσκεται με το μέρος της οικογένειάς του. Η είδηση της εγκυμοσύνης της Θοδώρας χαροποιεί τους πάντες, την ώρα που ο Γιώργος και ο Αντώνης βρίσκονται για ακόμη μια φορά σε δεινή θέση, μετά τις απειλές εναντίον της Βασιλικής. Η Αργυρώ ανησυχεί έντονα για τη Μαρίνα, η οποία φαίνεται να κυλά μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο στο σκοτάδι.

Η Στέλλα ζητά εξηγήσεις από τον Χρήστο γι’ αυτό που συνέβη στη Βασιλική, η οποία μοιάζει ανήμπορη να αναγνωρίσει τον άντρα που την απείλησε. Ο παπά-Μιχάλης θα προσπαθήσει να αποτρέψει τον εισαγγελέα από το να καταστρέψει την καριέρα του Αντώνη, την ίδια στιγμή που ο Μαθιός θα συναντήσει τον Μανούσο Μουντάκη για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Η απειλή θανάτου που θα εκτοξευθεί εναντίον όλων των Σταματάκηδων θα του παγώσει το αίμα και θα αποδείξει ότι κανείς τους πλέον, δεν είναι ασφαλής…

Sneak preview του επεισοδίου: