Ολοκληρώθηκε ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Δευτέρας, με νεύρα, κατηγορίες και τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση με τον Σταμάτη Ταλαδιάνο να βγαίνει στον τάκο μαζί με τον Χριστόφορο Ταξίδη.

Μια κίνηση του Φάνη Μπολέτση προκάλεσε τον εκνευρισμό της Κατερίνας Δαλάκα όταν ο παίκτες έστησε ένα τοτέμ λίγο πιο πίσω από το προβλεπόμενο σύμφωνα με τα λεγόμενα της Δαλάκα που τον αποκάλεσε «κλέφτη».

Η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας συζήτησε με τους υπόλοιπους της ομάδας της και τους εξήγησε την κίνηση του Φάνη καθώς ο παίκτης των Μπλε ήταν υπεύθυνος να μαζεύει τα τοτέμ και να τα επανατοποθετεί και πάλι.

Μεταξύ των δύο ομάδων δημιουργήθηκε ένταση όταν οι Μπλε είπαν στην Δαλάκα ότι «φοβάται να συμμετάσχει στις μονομαχίες» κι εκείνη αποκρίθηκε κατηγορώντας τον Φάνη: «Πήγαινε βάλε τα τοτέμ σας πιο πίσω για να πέσουν καλύτερα και τα λέμε μετά» είπε η ίδια.

Ο Φάνης τότε απάντησε: «Επειδή έχεις αγχωθεί εσύ τώρα, παίξε σωστά» και η ίδια συνέχισε «Τι έχω κάνει; Έχω αγχωθεί; Εγώ αγχώνομαι για να βγω στη μονομαχία; Αυτά που λέτε στα ριάλιτι; Ναι, τα έχουμε μάθει» και τελικά κατέληξε: «Σε τι γκρίνιαξα; Εγώ έβαλα τα τοτέμ πιο πίσω για να πέσουν; Που κλέβεις. Έλα τώρα. Πήγαινε βάλε τα τοτέμ πιο πίσω, όπως έκανες πριν, για να κερδίσετε».

Κατά τη διάρκεια του αγώνα για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας οι Κόκκινοι νίκησαν στο πρώτο flag race και επέλεξαν εκείνοι πρώτοι τους Τούρκους συμπαίκτες του κι έπειτα κέρδισαν και την δεύτερη ασυλία με σκορ 12-10.

Κατά τη διάρκεια το Συμβουλίου οι Κόκκινοι επανέλαβαν τις κατηγορίες τους απέναντι στο Φάνη με τους συμπαίκτες του να τον υπερασπίζονται και άνοιξαν πυρ κατά της Δώρας.

Οι Μπλε ψήφισαν τον Σταμάτη Ταλαδιανό για υποψήφιο προς αποχώρηση κι ο ίδιος σχολίασε: «Φυσικά και το περίμενα το αποτέλεσμα. Τρεις επιλογές έχουν μείνει, οπότε εγώ είμαι αυτός που θα ψηφιζόμουν. Για άλλη μια φορά θα πάω στη μονομαχία. Δε χρειάζεται να κάνουμε κάποια ιδιαίτερη κουβέντα. Οι τρεις μας είμαστε πάρα πολύ κοντά, οπότε γνωρίζουμε πώς θα κινηθούμε σε μια ενδεχόμενη ψηφοφορία, εφόσον χάσουμε, από τη στιγμή που έχουν μείνει τρία άτομα. Ψηφίστηκα εγώ. Από εκεί και πέρα υπάρχει μια μονομαχία μπροστά ώστε να αποδείξω για άλλη μια φορά ότι μπορώ να παραμείνω, όπως έκανα και στην προηγούμενη μονομαχία», είπε ο 2ος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα.