Ο πρώην παίκτης του Survivor Γιώργος Κόρομι, ήταν γνωστός ως ο «ψαράς» του ριάλιτι επιβίωσης. Με τις γνώσεις του στο ψάρεμα, ο ίδιος είχε καταφέρει να πιάσει στα δίχτυα του δεκάδες ψάρια, ενώ στο φετινο Survivor All Star, κατάφερε να καταρρίψει ένα ρεκόρ που είχε θέσει ο ίδιος στο Survivor 4.

Με μια δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Κόρομι φωτογραφήθηκε με ένα τεράστιο σαλάχι που κατάφερε να πιάσει στα νερά στον Άγιο Δομίνικο. Ο ίδιος ανέφερε πως κατέρριψε το ρεκόρ όλων των Survivor, πιάνοντας αυτό το σαλάχι πολλών κιλών, που βλέπετε στη φωτογραφία.

Δείτε την ανάρτησή του και όσα έγραψε:

«Το Survivor του 2021 ήταν μια μοναδική εμπειρία για εμένα που μου έφερε και το παγκόσμιο ρεκόρ στο πιο μεγάλο ψάρι που πιάστηκε ποτέ σε Survivor όλων τον χωρών.

Με τη συμμετοχή μου στο All Star όσοι με ξέρουν καλά γνωρίζουν ότι ένας από τους στόχους μου ήταν να καταφέρω να σπάσω αυτό το ρεκόρ… Δείχνοντας μεγάλο σεβασμό στην άγρια φύση του τόπου αυτού, κάνοντας κάθε φορά επιλεκτικό ψάρεμα και θαυμάζοντας τη μαγεία του βυθού, η θάλασσα του Άγιου Δομίνικου μου έκανε το χατίρι και μου έδωσε το ψάρι αυτό!

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ λοιπόν στο Survivor All Star αυτή τη φορά! Το ψάρι που έσπασα το ρεκόρ που είχα κάνει το 2021 κ αυτήν τη φορά ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο και τάισε πολύ κόσμο, πολύ, πολύ κόσμο.

Πραγματικά, μια πολύ δύσκολη σύλληψη, μια ιστορία που θα λέω έως τα βαθιά γεράματα. Σας ευχαριστώ όλους που κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με στηρίξατε και μου δώσατε την ευκαιρία να παραμείνω στο παιχνίδι επιβίωσης αυτό τόσο ώστε να ζήσω αυτήν την εμπειρία! Σας το χρωστάω!

Ps: Να δείχνετε σεβασμό και αγάπη στη φύση, να την προσέχετε γιατί έχει να μας δώσει πολλά και είναι η διαφυγή μας από την πόλη που ζούμε καθημερινά…Κρατήστε την καθαρή και δείξτε την αγάπη σας στα πλάσματα που φιλοξενεί».

«Είναι από τα ψάρια που έβαζε η παραγωγή;»

Ο Τριαντάφυλλος, του οποίου η κόντρα μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης με τον Γιώργο Κόρομι ήταν γνωστή, έσπευσε να ρίξει τα βέλη του κατά του ψαρά του Survivor. Ο ίδιος δήλωσε στον αέρα της εκπομπής που συμπαρουσιάζει με τη Μαριάντα Πιερίδη και τη Φελίσια Τσαλαπάτη, «Καλοκαίρι Yes», πως η παραγωγή του παιχνιδιού ίσως οφείλεται στις τεράστιες ψαριές του Γιώργου Κόρομι.

«Είναι από τα ψάρια που έβαζε η παραγωγή; Για να είμαι και δίκαιος, ο Κόρο ψαρεύει πολύ καλά. Είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Αλλά κάποια σαλάχια ήταν “σταματημένα”. Οπότε, μην τρελαίνεστε», ανέφερε, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την ανάρτηση.

«Αλλά το ότι είναι καλός ψαράς, είναι καλός ψαράς, αλήθεια», είπε στο τέλος ο Τριαντάφυλλος.