Έκδηλη ήταν η απογοήτευση της Σταυρούλας Χρυσαειδή από τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την άδικη ψηφοφορία που στήθηκε σε βάρος της στο Survivor All Star. Ο Μάριος, αν και προσπάθησε να δικαιολογήσει την ψήφο του, δεν κατάφερε να πείσει την Σταυρούλα που ένιωσε προδομένη.

«Είδα ξαφνικά έναν Μάριο να μου κάνει μία επίθεση ότι είδε αλλαγή συμπεριφοράς από εμένα, επειδή πήρα στο έπαθλο τον Σάκη και τον Ηλία. Με ενόχλησε πάρα πολύ το ότι ήθελε τόσο πολύ να πει κάτι για εμένα από εκεί που ήμασταν φίλοι, λέγαμε πολλά πράγματα κι ήξερε ότι τις τελευταίες ημέρες δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά. Πήγε να με πατήσει κι άλλο, έτσι είναι οι φίλοι; Έχουν περάσει τόσες ημέρες, γιατί δεν μου έλεγες ότι “αυτό που έκανες δεν μου άρεσε;” Πάντα ερχόταν και μου έλεγε αν δεν του άρεσε κάτι» σχολίασε πικραμένη η Σταυρούλα στο επεισόδιο της Δευτέρας (26/6) και συνέχισε:

«Τελικά ο καθένας κοιτά την πάρτη του. Είναι αυτό που έλεγαν ότι δεν έχεις πουθενά εμπιστοσύνη. Μετά τον Κωνσταντίνο ο μόνος που μου έχει μείνει είναι ξεκάθαρα ο Ηλίας. Και ο Μάριος και η Στέλλα γύρισε να πει ότι πρόδωσα την Μπλε ομάδα… Όλοι ήθελαν να δικαιολογήσουν την ψήφο τους. Από τον Μάριο αυτό δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Με απογοήτευσε πάρα πολύ. Το αστείο είναι ότι όταν γυρίσαμε με τον Ηλία στην καλύβα, μου είπε: “αν θες να μιλήσουμε, είμαι εδώ”. Η απάντησή μου ήταν ότι “δεν χρειάζεται να μιλήσουμε, μου τα είπες όλα στο συμβούλιο”. Να πούμε τι τώρα που έμεινα; Τόσες ημέρες δεν μπορούσες να μου μιλήσεις; Το συναίσθημά μου είναι ξεκάθαρα απογοήτευση, προδοσία να πω;» πρόσθεσε η Σταυρούλα για την αλλαγή στάσης του Μάριου απέναντί της.

Μιλώντας δε, για την «προδοσία» του δήθεν φίλου της στον Ηλία Μπόγδανο έδωσε δίκιο στον Κωνσταντίνο Βασάλο που αποκαλούσε τον Κύπριο συμπαίκτη του συμφεροντολόγο.

«Το ίδιο πράγμα έκανες κι εσύ όταν ψήφισες τον Σάκη. Δεν του είπες το παράπονό σου, αλλά αντιθέτως πήγες στην κάλπη και τον ψήφισες. Το μόνο που είχες να πεις γιατί δεν είχες απάντηση ήταν ότι νιώθεις στενοχωρημένη, προδομένη, πικραμένη. Να βάλω πλάτες σε έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι το αξίζει και ότι αυτά που λέει δεν είναι μόνο για να τα πει και σε αυτό απέτυχες…», είπε με τη σειρά του ο Μάριος Πρίαμος.

Ο «ρυθμιστής της ψηφοφορίας» και η κόντρα Σταυρούλας – Πρίαμου που καλά κρατεί

Την ατομική ασυλία κυνήγησαν οι παίκτες του Survivor All Star με νύχια και με δόντια, αφού δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να βγουν στον τάκο.

Αφού βγήκαν ο ένας μετά τον άλλον εκτός μιας και έχασαν τις ζωές τους, η Σταυρούλα έδωσε την τελική μάχη με τον Σάκη.

Για άλλη μια φορά, ο Κατσούλης κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία, με τη Μαριαλένα να ενθουσιάζεται στο έπακρον.

Μάλιστα, τον χαρακτήρισε ως «ρυθμιστή της ψηφοφορίας» αφού θα διαλέξει ποιον παίκτη θέλει να βγει στον τάκο.

Στην αντίπερα όχθη, η Σταυρούλα που έχει γίνει έξαλλη με τον Πρίαμο, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει ουδέτερη στάση απέναντι στους Κατσούλη – Μαριαλένα του έκανε νέα… επίθεση.

Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης θεωρεί πώς η στάση του αυτή είναι στοχευμένη προκειμένου να μην τον ψηφίσουν και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Γιατί δεν λες ότι δεν θες να έχεις τριγμούς με το ζευγάρι και θες να έχεις δύο ψήφους μέχρι τον τελικό;», κατηγορία που είχε εκτοξεύσει και ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον Κύπριο παίκτη πριν αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης. Η απουσία του τώρα είναι ήδη εμφανής στη Σταυρούλα «Στεναχωρήθηκε πάρα πολύ», «Κανένας μας δεν το πίστεψε κι όλοι θεωρήσαμε ότι μας έκανε πλάκα ο Γιώργος Λιανός», ενώ από την άλλη πικράθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που δεν της είπε μια καλή κουβέντα φεύγοντας «Ήταν λες και κράτησε πικρία».