Ο τελικός του MasterChef ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης (14/06) με την Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα να έχουν μπει στην κουζίνα του διαγωνισμού μαγειρικής και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στην τελευταία δοκιμασία.

Και μπορεί στην κουζίνα οι κατσαρόλες να είχαν πάρει… φωτιά, στον εξώστη τα σχόλια που ακουγόντουσαν ήταν απολαυστικά.

Ο Ηλίας Κιαζόλι ρώτησε τον Μότο Μότο: «Είναι αλήθεια ότι πλέον ασχολείσαι επαγγελματικά με τη μαγειρική;». «Αλήθεια είναι…», απάντησε με τον Άγγελο να τον ρωτάει: «Είσαι σεφ;». «Σεφ δεν είμαι…» απάντησε ο Μότο. «Και γιατί έχεις βάλει ότι είσαι σεφ;», τον ρώτησε ο Ηλίας. «Γιατί δεν έβρισκα το «cook» στις κατηγορίες», απάντησε ο Νίκος. «Το βάζεις μόνος σου, δε χρειάζεται…», σχολίασε ο Στέφανος Χίλας με τους πρώην συμπαίκτες να γελάνε.

«Βγαίνω έξω και βλέπω ένα friend request στο Instagram. Πατάω… Νίκος… λέω ποιος είναι αυτός; Πατάω μία, βλέπω κατηγορία επαγγελματικό προφίλ “σεφ”… ο Μότο Μότο! Θα πάω καμιά μέρα σε κανένα all-day στη Γλυφάδα, θα μου στείλουν κάνα γλυκό και θα μου πουν κερασμένο από τον σεφ. “Ποιος είναι ο σεφ ρε παιδιά;”. “Ο Μότο Μότο δεν τον ξέρετε!”», σχολίασε γελώντας στην κάμερα ο Ηλίας Κιαζόλι.