Έφτασε η ώρα για το αγώνισμα που θα κρίνει την τρίτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor All Star και τα περιθώρια έχουν στενέψει και για τις δύο ομάδες καθώς όποια χάσει θα οδηγηθεί σε ψηφοφορία και θα βγάλει άλλον έναν υποψήφιο. Πριν όμως το αγώνισμα ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουν να λύσουν τα δικά τους θέματα.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δείχνει να έχει στεναχωρηθεί από το γεγονός ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τον ψήφισε καθώς τη θεωρούσε φίλη του.

Στο trailer του νέου επεισοδίου του Survivor All Star ο Κωνσταντίνος Βασάλος το… ρίχνει στο τραγούδι.
«Δεν θέλω τέτοιους φίλους, φίλους που με κάνουν να πονώ» ακούγεται να τραγουδά ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ενώ αναρωτιέται: «Πώς γίνεται να συγχωρέσεις έναν τέτοιο άνθρωπο;».

Ο ίδιος ακούγεται να λέει στην συμπαίκτριά του πως δεν είναι φίλοι πια, με τη Μαριαλένα να του απαντά: «Πάλι με προσβάλλεις, γιατί λες ότι φοβήθηκα να βγω υποψήφια. Ενώ θα μπορούσαμε να βγάλουμε όλοι τη Μελίνα».

«Εγώ φταίω, γιατί είμαι συναισθηματικός, κακά τα ψέματα. Χθες έκλαψα τρεις φορές. Όπως λέει και η Νατάσσα Θεοδωρίδου “τραβάω λοιπόν μια κόκκινη γραμμή”» αναφέρει σε άλλο σημείο ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία

Ο αγώνας κρίνεται στις λεπτομέρειες, οι Survivors δίνουν τα πάντα προκειμένου να προστατευτούν ενώ το έπαθλο που συνοδεύει την τρίτη ασυλία, αποτελεί για εκείνους ένα έξτρα κίνητρο. Η ομάδα που χάνει βυθίζεται στην εσωστρέφεια και η ψηφοφορία μόνο εύκολη δε δείχνει.

Ποια ομάδα θα κερδίσει την τρίτη ασυλία;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, η ομάδα που θα κερδίσει την τρίτη ασυλία θα είναι η Κόκκινη.

Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο Συμβούλιο ύστερα από καιρό, οι παίκτες αρχίζουν και σκέφτονται διαφορετικά. Οι στρατηγικές αλλαγές συμπεριφοράς και οι μετακινήσεις από παρέα σε παρέα αποκαλύπτονται.

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας θα οδηγηθούν στην κάλπη προκειμένου να βγάλουν έναν συμπαίκτη τους στον τάκο ο οποίος θα βρεθεί στο πλευρό του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Γιώργου Ασημακόπουλου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers οι παίκτες της Μπλε ομάδας οδηγούνται στην κάλπη και ψηφίζουν ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Νίκο Μπάρτζη του οποίου έφτασε η στιγμή να βγει στον τάκο και να δοκιμαστεί στη δυσάρεστη αυτή θέση. Οι γραμμές της ψηφοφορίας του κοινού ανοίγουν και σύντομα οι All Star Survivors θα μείνουν 9.

Η τελική επιβεβαίωση θα έρθει απόψε στις 21:00 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.