Στιλιστικά πανωλεθρία, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν το επεισόδιο της Πέμπτης (18/5) του My Style Rocks. Οι δηλώσεις του μοντέλου για τις πρόχειρες επιλογές των παικτριών ήταν χαρακτηριστικές της εικόνας κούρασης ή κορεσμού ιδεών ύστερα από τόσο καιρό.

«Τι να πω, εγώ στενοχωριέμαι με την εικόνα που βλέπω σήμερα απέναντί μου. Είναι ένα επεισόδιο χαμένο που θα περάσει στα αζήτητα. Στιλιστικά είναι πανωλεθρία. Λίγο πριν τον τελικό αντί να κονταροχτυπιέστε με 4άρια και 5άρια παλεύουμε με το “1” και το “2”» τόνισε η κριτής και την αρχή των κακών εμφανίσεων έκανε η Νικόλ που ντύθηκε… «θείτσα» με αποτέλεσμα ο Στέλιος Κουδουνάρης να «αφρίσει» – «Φριχτά ρούχα» με τη Σελένη να υπερθεματίζει «Μου θυμίζεις 65χρονη γαλλικού» – «Από τα 30 και μετά θα αρχίσω να κρύβω χρόνια».

Ακολούθησε η Όλγα και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν πίστευε στα μάτια της με την εικόνα που έβλεπε μπροστά της από μια διαγωνιζόμενη που θεωρείται φαβορί στο διαγωνισμό. «Θα πας να μαζέψεις ελιές και λες “κάτσε μην πέσει κανένα ζωύφιο στο κεφάλι μου;”» και «Είναι σαν να έχεις έρθει με την πετσέτα από το μπάνιο… να πούμε τα νέα μας» ήταν μερικές από τις αιχμηρές ατάκες στην παίκτρια.

Το κακό… τρίτωσε με την Σελένη Φωτιάδη που έβαλε φόρεμα της πρώην παίκτριας και σχεδιάστριας Πόπης Παγούδη. Η Νικόλ βαθμολόγησε την διαγωνιζόμενη με “1” και της είπε: «Αυτό το φόρεμα φαίνεται ότι είναι φθηνό και στην ποιότητά του, ψιλοδιαφανίζει» για να την διακόψει η Σελένη «Θα χαρείίί η φίλη μας η Πόπη».

«Κοίταξε η φίλη μας η Πόπη έχει πολύ ωραία κομμάτια, αλλά αυτό το φόρεμα δεν μου αρέσει. Δεν το ήξερα ότι είναι της Πόπης, αλλά τι να πω; Να μην πω την αλήθεια, επειδή είναι της Πόπης;» υπογράμμισε η Νικόλ και η Σελένη επέμενε να διαφωνεί «Κοίταξε, είναι ένα φόρεμα που το φοράνε πολλά κορίτσια εκεί έξω. Εγώ σπάνια προσθέτω στην γκαρνταρόμπα μου τέτοια κομμάτια, αλλά αυτό το συγκεκριμένο μου άρεσε γιατί κάνει πολύ ωραία σιλουέτα».

Όταν ήρθε η ώρα να κριθεί, ο Στέλιος Κουδουνάρης της τα… είπε έξω από τα δόντια. «Καταρχάς το φόρεμα θα σου πω ότι είναι μικρό, γιατί τραβάει η πλαϊνή ραφή και πάει προς τα πίσω. Αυτό το φόρεμα γιατί να το δούμε εδώ αφού λες ότι το φοράνε πολλά κορίτσια εκεί έξω; Υπάρχει σε άπειρες παραλλαγές και το βρίσκεις από 5 ευρώ μέχρι 100. Το styling είναι φτωχό. Η καρφίτσα είναι πάρα πολύ ωραία, αλλά είναι χειμερινή. Το μοβ με το μαύρο χειμερινό. Η καρδούλα άσχετη, τα σκουλαρίκια άσχετα. Είναι όλο λάθος ρε συ Σελένη. Είναι πραγματικά απογοητευτικό», είπε αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης στο My style rocks και συνέχισε:

«Είναι ένα πολύ συντηρητικό ντεκολτέ, είναι μια στραβή ραφή, είναι μια ποιότητα που είναι φθηνή και φαίνεται. Πραγματικά είναι ένα φόρεμα που δεν σου αξίζει. Συγνώμη Πόπη μου, από όπου κι αν το πήρες, αλλά η αλήθεια είναι αυτή. Είναι κρίμα να συζητάμε τώρα τέτοια θέματα, έχουμε κατακρεουργήσει έναν σχεδιαστή. Για τους βαθμούς πίσω σου δεν θα σχολιάσω καν γιατί νομίζω ότι κάποιοι μας τρολάρουν. Ένα φόρεμα ίσον να παίρνει “1”».