Μαχητές και Διάσημοι πήγαν για ένα ακόμη συμβούλιο στο επεισόδιο της Πέμπτης (4/5) του Survivor All Star προκειμένου να αποχαιρετήσουν έναν από τους συμπαίκτες τους. Η ψηφοφορία ήταν καθαρά αντρική υπόθεση με τους τηλεθεατές να πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στον Νικόλα Αγόρου, τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Κόρο και τον Τάκη Καραγκούνια.

Οι παίκτες λίγο πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και μιλώντας στον Γιώργο Λιανό εξέφρασαν την επιθυμία τους να παραμείνουν στο παιχνίδι, αλλά σε κάθε περίπτωση δήλωσαν πως θα σεβαστούν την απόφαση του κοινού.

Σε ερώτηση του παρουσιαστή το ποιον θα ήθελαν εκτός παιχνιδιού, οι Μαχητές είπαν τον Σπύρο Μαρτίκα σε αντίθεση με τους κόκκινους που τον θέλουν να μείνει για να γελάνε!

Το αεροπλάνο της επιστροφής παίρνει ο Νικόλας Αγόρου όπου θα ακολουθήσει τον Στέλιο Χανταμπάκη μετά την οικειοθελή αποχώρησή του, η οποία όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης (4/5) προκάλεσε ποικίλα συναισθήματα και οδήγησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο να αναρωτιέται: «Ψυχανεμίστηκε ο Χανταμπάκης ότι θα ανοιχτεί ένα θέμα που δεν τον συμφέρει;».

«Το ήξερα! Το ήξερα! Το ένιωθα ρε παιδιά και ήμουν χαρούμενος από χθες. Όταν λέω κάτι, το νιώθω» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης λίγο πριν πάρει την δάδα του και αποχαιρετήσει τους υπόλοιπους παίκτες και πρόσθεσε:

«Δεν μπορούσα να ζήσω τους αγώνες μου έτσι όπως ήθελα αν και γίνεσαι πιο δυνατός έτσι. Αλλά έχω μάθει να είμαι με την οικογένειά μου και τους σκέφτομαι συνέχεια. Είμαι εντάξει μέσα μου και από τη στιγμή που δεν είσαι καλά ψυχικά ή δεν το ζεις όπως θες, καλύτερα να φύγεις. Όλοι αξίζουν να είναι νικητές αλλά θα ήθελα κάποιον από τους Μπλε. Αλλά χωρίς να θέλω να αδικήσω κάποιον, θα πω τον Μάριο Πρίαμο γιατί το νιώθω και είχα έρθει πιο κοντά. Εύχομαι να γίνει το θέλημα του Θεού και να γίνει το καλύτερο για τον καθένα ξεχωριστά», είπε ο Νικόλας Αγόρου.

Συγκίνηση στο έπαθλο επικοινωνίας – Ο «αναίσθητος» Βασάλος και η έκπληξη του Τάκη Καραγκούνια στους συμπαίκτες του

Η ομάδα των Διασήμων κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor All Star, με τους Μαχητές να απογοητεύονται στο έπακρον και ιδιαίτερα τη Ρία Κολοβού που ξέσπασε σε λυγμούς – «Δεν έχω κάνει παιδιά, τα έχω σαν δικά μου».

Οι παίκτες πήγαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο προκειμένου να δουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όπως ήταν φυσικό, μετά από 5 μήνες που είναι μακριά από τους δικούς τους η παραμικρή επικοινωνία μαζί τους, τούς ανεβάζει ψυχολογικά.

Ο μόνος ακλόνητος που δεν έριξε ούτε ένα δάκρυ ήταν ο Κωνσταντίνος Βάσαλος, ο οποίος υποσχέθηκε στους δικούς του ότι θα τα πουν στον τελικό στο Γαλάτσι.

Ο Τάκης Καραγκούνιας που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και τους… πάγωσε όλους με τις φωνές του «Παιδιά, τον σβέρκο μου. Δεν νιώθω τον σβέρκο μου» την γλίτωσε με ράμματα και επέστρεψε προκειμένου να είναι μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες.

Μετά στο συμβούλιο, ο μισθοφόρος έκανε και χιούμορ «Τσακώθηκα με ένα σχοινί και με κέρδισε – Άλλο ένα παράσημο».

Όλοι μαζί απόλαυσαν το έπαθλο και τα χαρτομάντηλα έπιασαν τόπο!