Η Ίριδα Παπουτσή έφερε την ανατροπή στο πλατό του My Style Rocks στο επεισόδιο της Τετάρτης (3/5). Η παίκτρια στο κόνσεπτ της πήγαινε σε trap πάρτι και αξιοποίησε ανδρικά εσώρουχα για την εμφάνισή της. Για την ακρίβεια εφηύρε μια καινούργια χρήση για το σλιπ, αλλά σύμφωνα με τις συμπαίκτριές της η εικόνα της παρέπεμπε αλλού. Φόρεσε ένα ανδρικό εσώρουχο για τοπ στο outfit που επέλεξε να κάνει την πασαρέλα της και να βαθμολογηθεί γι’ αυτό.

Η ιδέα της, ωστόσο δεν εκτιμήθηκε όσο θα ήθελε η ίδια από τις άλλες διαγωνιζόμενες στην βαθμολογία που της έβαλαν, αλλά και στα σχόλια που έκαναν.

Η συνδιαγωνιζόμενή της Αναστασία της έβαλε άσο και της εξήγησε: «Έχει ενδιαφέρον αυτό που πήγες να κάνεις με τα (ανδρικά) εσώρουχα, αλλά νομίζω ότι έχει τοποθετηθεί πάρα πολύ λάθος. Δηλαδή όταν το ανοίγεις (το τζάκετ) το ένα στήθος…», είπε και τότε πετάχτηκε η Ειρήνη και ανέφερε: «Όταν το δεις δεν μπορείς να μην το ξαναδείς». Κι αυτό το σχόλιο ήταν ακριβώς που άγχωσε την Ίριδα και της δημιούργησε την ανασφάλεια αν φαινόταν κάτι που δεν… έπρεπε. «Μη με κάνετε να νιώθω άσχημα!», είπε στις συμπαίκτριές της.

Η Ίρις άργησε να καταλάβει το… υπονοούμενο, αλλά τελικά το έπιασε και μάζεψε το τζάκετ της κι έπειτα προσπάθησε να δικαιολογήσει την επιλογή της. «Κοίτα, αυτό είναι ανάλογα με τη φαντασία του καθενός…». Και η Αναστασία της απάντησε: «Δεν είναι επειδή έχω φαντασία, αλλά τα ανδρικά εσώρουχα έχουν συγκεκριμένο σχήμα για συγκεκριμένο λόγο…». «Από την στιγμή που το είδες, σε στοίχειωσε;» τη ρώτησε η Κατερίνα Καραβάτου. «Ναι και μου κατέστρεψε και όλη την εικόνα», τόνισε η Αναστασία.

Η Μέλντα Σαΐνη είναι τώρα η νέα fashionista που ξεκίνησε την Τετάρτη (3/5) απολαμβάνοντας ασυλία μέχρι το επόμενο Gala. Η παίκτρια εμφανίστηκε με πολλή αυτοπεποίθηση και προκάλεσε μια σύγχυση.

Βαθμολόγησε αυστηρά τις συμπαίκτριές της με 1-2, αλλά έδειξε δυσαρεστημένη όταν ήρθε η ώρα να εισπράξει η ίδια βαθμούς. «Εγώ θα με βαθμολογούσα με 3-4» είπε για το look της που αποτελούνταν μόνο ένα μαύρο φόρεμα, με την διαγωνιζόμενη να πηγαίνει στο κόνσεπτ της για φαγητό στο Κολωνάκι.

Η Μέλντα Σαΐνη είναι 34 ετών και διατηρεί δικό της κατάστημα γυναικείων ρούχων στη Γλυφάδα. Έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας και μόντελινγκ. Ενώ έχει εργαστεί ως μοντέλο αλλά και ως γραμματέας σε ναυτιλιακή εταιρεία. Είναι χωρισμένη και έχει δύο αγόρια 11 και 9 ετών. Ακολουθεί τη μόδα και από τη ντουλάπα της δε λείπουν τα επώνυμα κομμάτια. Έχει αδυναμία στα τζιν και τις τσάντες. Προσέχει πολύ την εμφάνισή της και θεωρεί πως μια γυναίκα πρέπει να είναι πάντα chic και sexy. Με τις γυναίκες δεν τα πάει πολύ καλά αφού θεωρεί πως τη ζηλεύουν.