Στην παρέα του Super Κατερίνα βρέθηκε την Τρίτη (21/3) ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, που αποχώρησε από το J2US στο προηγούμενο live του φιλανθρωπικού show κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε για την Δέσποινα Βανδή και την κριτική της. Πιο συγκεκριμένα, ο Περικλής Κονδυλάτος θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την παρεξήγηση με την κριτική επιτροπή και συγκεκριμένα με την τραγουδίστρια.

Σε δηλώσεις του στις κάμερες έκανε λόγο για χαζή κριτική από πλευράς των κριτών ενώ επεκτάθηκε και στη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν έχω μιλήσει με την Δέσποινα Βανδή και ούτε θέλω να μιλήσουμε. Δεν είναι το στυλ του ανθρώπου που θα μιλούσα εγώ. Λυπάμαι πάρα πολύ που είμαι στην θέση να το πω αυτό, γιατί τον κύριο Μπισμπίκη τον συμπαθώ και τον σέβομαι πάρα πολύ, έχουμε περάσει πολύ ωραία και σε κάποιες διακοπές, όπου ήταν με την πρώην γυναίκα του. Είναι πολύ συμπαθής και ταλαντούχος. Είμαι και εγώ σε δύσκολη θέση με όλο αυτό, αλλά δεν το έχω προκαλέσει εγώ».

«Όταν θυμώνω μερικές φορές εκφράζομαι πολύ αυστηρά και εκεί χάνω το δίκιο μου. Δεν τόλμησα να πω αυτό που με πείραξε στην πραγματικότητα. Αν με θύμωσε κάτι πάρα πολύ είναι ότι την ώρα που μιλούσε ο Σταμάτης Φασουλής, που τα έλεγε πολύ σωστά και εγώ καθόμουν ταπεινά και τους άκουγα. Την ώρα που είπε ο κ. Φασουλής “Μιλάω πολύ;”, απάντησα “όχι κ. Φασουλή ίσα ίσα μας αρέσει να υπάρχει ένας λόγος με επιχειρήματα στην τηλεόραση”, είδα στο μόνιτορ την Δέσποινα Βανδή που έκανε έναν μορφασμό – δεν ήξερε ότι την παίρνει η κάμερα. Αυτό με πλήγωσε πάρα πολύ. Ήταν υποτιμητικό» ξεκαθάρισε αρχικά μιλώντας την Τρίτη (21/3) στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Αυτό θέλω σας πω ότι με πλήγωσε πάρα πολύ. Στην τηλεόραση δεν προωθείται η αναλυτική σκέψη, είναι η ατάκα. Ο κύριος Φασουλής είχε έναν πολύ δομημένο λόγο αλλά δεν είπα ότι οι υπόλοιποι κριτές δεν το κάνουν», διευκρίνισε στη συνέχεια.

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε γιατί επέλεξε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του με ένα «χτύπημα» κάτω από τη μέση θίγοντας ένα προσωπικό κεφάλαιο της κριτή του σόου.

«Γιατί χτύπησες κάτω από τη ζώνη, γιατί έκανες δηλώσεις για την προσωπική ζωή;» ρώτησε η παρουσιάστρια εξηγώντας του πως δεν υπήρχε κανένας λόγος να αναφερθεί στα προσωπικά της.

«Δεν θεωρώ ότι χτύπησα κάτω από τη ζώνη, δεν έκανα σχόλιο για την προσωπική ζωή κανενός. Με τον Βασίλη Μπισμπίκη και την πρώην σύζυγό του έχω κάνει κάποιες διακοπές μαζί, έχω πιει ένα κρασί μαζί του. Ήθελα να διευκρινίσω ότι θεώρησα πως δεν θα μπορούσα να μιλήσω άσχημα για τη γυναίκα του, γιατί εμείς οι άνδρες θεωρούμε τη γυναίκα μας προέκταση του εαυτού μας», τόνισε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Παιδιά, μπορούμε να το λήξουμε το θέμα τώρα εδώ; Όταν συμβαίνει κάτι απότομα, εγώ χρειάζομαι χρόνο για να το επεξεργαστώ. Ο χαρακτηρισμός «αρλούμπες» ίσως να ήταν λίγο άδικος», είπε κλείνοντας ο Περικλής Κονδυλάτος.