Εκρηκτικό ήταν το Survivor All Star της Δευτέρας (20/3), καθώς ο ανταγωνισμός έχει χτυπήσει κόκκινο όχι μόνο ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά και σε μέλη της ίδιας ομάδας. Από την Κυριακάτικη ήττα των Διασήμων και την ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού, προέκυψε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση η Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία ναι μεν φάνηκε να δέχθηκε ήρεμα την υποψηφιότητά της, αλλά ταυτόχρονα θεωρεί ότι αδικήθηκε.

«Δεν θα ήθελα να τελειώσει εδώ αυτό το ταξίδι. Δεύτερη φορά που το περνάμε, ο καθένας για διαφορετικό λόγο εδώ μέσα. Για να επιβεβαιώσει ο καθένας πράγματα για τον εαυτό του. Δεν περίμενα κανένας να μου επιβεβαιώσει, αν είμαι καλή ή όχι. Ομολογουμένως το περίμενα και δεν έχω βρει τα πατήματά μου. Δεν είμαι η πιο αδύναμη παίκτρια της κόκκινης ομάδας… αλλά το περίμενα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Βέβαια μπορεί ο Τάκης Καραγκούνιας να χάρηκε που δεν ψηφίστηκε αυτήν την φορά η Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά σίγουρα δεν περίμενε πως θα έρθει η σειρά του. Μάλιστα γι’ αυτή του την ανοιχτή συμπάθεια και προτίμηση προς το πρόσωπο της τραγουδίστριας ο Σπύρος Μαρτίκας συνέχισε το μεταξύ τους beef χρησιμοποιώντας ατάκες-φωτιά για τον μισθοφόρο «Εύχομαι να την καταφέρεις που την ποθείς τόσο πολύ, Επιδιώκεις ερωτικά συμφέροντα» και άλλα τέτοια.

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, οι Διάσημοι ανέτρεψαν το Κυριακάτικο σκηνικό και κατάφεραν θριαμβευτική νίκη έναντι των Μαχητών. Τον κρίσιμο τελευταίο πόντο της ομάδας του έχασε ο Τάκης, ο οποίος έγινε έξαλλος και επικράτησε ένταση ανάμεσα στους Μαχητές.

Και κάπως έτσι μια καινούρια συζήτηση-διαφωνία ξεκίνησε για τα ματσαρίσματα κι αν θα έπρεπε ο Τάκης να αγωνιστεί με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο μισθοφόρος εκτόξευσε τα βέλη του για τις κινήσεις του Ηλία Γκότση στο Survivor και τον κατηγόρησε ευθέως ότι δειλιάζει να ματσάρει καλύτερους παίκτες αγωνιστικά.

«Θέλω να πω μια ατάκα που μου αρέσει εδώ. Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να σε σώσει, πρέπει να είναι ανοικτό, αλλά ο Τάκης δεν θέλει να ανοίξει το μυαλό του. Είναι απόλυτος κι όταν ένας άνθρωπος είναι, σίγουρα δεν έχεις να πεις πολλά. Κάθε φορά που πάμε να συζητήσουμε, θα σε βγάλει ότι είσαι 100% λάθος. Προετοιμάζει την ατάκα του κι αυτά που θέλει να πει πάνω από τα λόγια σου. Οι περισσότεροι έχουν έρθει σε διένεξη και δεν βγάζουν άκρη… Δεν γίνεται να διαλέγεις ματσάρισμα, αν δεν δεις τον στίβο μάχης» είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Γκότσης.

Λίγο παρακάτω, ο Τάκης Καραγκούνιας ανέβασε τους τόνους στο Survivor εναντίον του Ηλία Γκότση: «Όταν είσαι καλός παίκτης στο All Star Survivor, θα παίξεις με όλους τους παίκτες. Εγώ δεν έχω δει τον Γκότση, ο οποίος γελά ειρωνικά με αυτό που είπα, να πάει να πάρει τον Σάκη ή τον Πρίαμο. Έχασε από τον Πρίαμο, τον Σάκη και τον Μπάρτζη κι οι τρεις ήττες πειράζουν. Άσε το. Μην πας να κάνεις τώρα εντυπώσεις. Ακούς τι σου λέω; Όταν τσούζει η αλήθεια Γκότση, περνάς σε άλλο επίπεδο. Τον τσούζουν οι αλήθειες μου».

Κουράστηκαν με τις συνεχείς εντάσεις του και την άσχημη συμπεριφορά του και τον έριξαν στον «τάκο»

Ο Τάκης Καραγκούνιας με την τελευταία του έκρηξη μετά την ήττα, «υπέγραψε» την υποψηφιότητά του.

Η Εύη και η Στέλλα δήλωσαν κουρασμένες από εκείνον «Κάθε μέρα μιλάει απότομα» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Η Ρία Κολοβού και αυτή με τη σειρά της τόνισε ότι «Πρέπει να υπάρχουν όρια στη συμπεριφορά».

Στο άκουσμα του ονόματός του, ο παίκτης του Survivor All Star, τόνισε την ηλικιακή διαφορά που έχει με τους συμπαίκτες του, συνεχίζοντας να πετάει τα «βέλη» του στον Ηλία Γκότση.

«Είμαι πολύ περήφανος που κάθομαι σε αυτό το σκαμνί του All Star και πατάω γερά τα πόδι μου κάτω. Δεν ακροβατώ, όπως κάνουν μερικοί εδώ. Έχω το θάρρος να λέω την γνώμη μου. Έτρεχα στα κύματα κι ο Ηλίας Γκότσης λιαζόταν κάτω από έναν φοίνικα», είπε μεταξύ άλλων μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.