Μπροστά από τις κάμερες επιστρέφει η Σοφία Αλιμπέρτη μετά από μακρά τηλεοπτική απουσία. Η ηθοποιός αναλαμβάνει χρέη παρουσιάστριας γι’ άλλη μια φορά, για λογαριασμό του Ant1 και θα αναλάβει την εκπομπή «Ζήσε αλλιώς».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Σοφία Αλιμπέρτη αναμένεται να έχει στο πλευρό της τον πρώην Πρόεδρο της Τεχνόπολης και οδοντίατρο, Κωνσταντίνο Δέδε και τον διατροφολόγο, Κωνσταντίνο Ξένο ενώ η πρεμιέρα αναμένεται στις 20 Μαρτίου, αλλά ίσως -λόγω επικαιρότητας- μετατεθεί για τις 27 του μήνα.

Ένα ακόμα όνομα το οποίο αναμενόταν να βρεθεί στο πλευρό της Σοφίας Αλιμπέρτη και είχε προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ήταν αυτό της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Και ενώ αρχικά, είχε ακουστεί πως η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα είχε καθημερινή παρουσία και δική της στήλη στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη, φαίνεται πως κάτι άλλαξε.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star» από τον Μαρίνο Βυθούλκα, ενώ η αρχική πρόταση στην Ιωάννα Παλιοσπύρου περιλάμβανε καθημερινή παρουσία στην εκπομπή, στην συνέχεια η πρόταση αφορούσε στήλη η οποία θα έβγαινε στον «αέρα» μια φορά στις 15 μέρες, κάτι που φέρεται να τη δυσαρέστησε.

Όταν έσκασε ότι θα βγει αυτή η εκπομπή με παρουσιάστρια την Σοφία Αλιμπέρτη, το όνομα της Ιωάννας Παλιοσπύρου ήταν το πρώτο που ακούστηκε. Ήταν η άμεση συνεργάτιδα της Σοφίας Αλιμπέρτη. Θα είχε σχεδόν καθημερινή παρουσία με μια στήλη με ιατρικό και well being ενδιαφέρον. Δική της στήλη. Θα ήταν πολύ ενεργή και πολύ δυναμική στην εκπομπή. Οι πληροφορίες λένε τώρα πως όλο αυτό το πράγμα έχει ανατραπεί. Ότι τελικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν θα έχει καθημερινή παρουσία στην συγκεκριμένη εκπομπή. Ότι ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός άλλαξε εντελώς και ότι υπάρχει πιθανότητα η στήλη της να είναι μια φορά κάθε 15 μέρες. Αυτή η αλλαγή του σχεδιασμού φαίνεται ότι στεναχώρησε την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Ήταν κάτι που δεν της άρεσε πολύ. Και αν ισχύει αυτό δεν θα δούμε την Ιωάννα Παλιοσπύρου στη νέα εκπομπή με τίτλο Ζήσε αλλιώς» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μαρίνος Βυθούλκας το πρωί της Δευτέρας (13/03) στον «αέρα» του «Breakfast@Star» του Star Channel.