Στον στίβο μάχης του Survivor All Star έδωσαν «ραντεβού» γι’ άλλο ένα βράδυ οι Διάσημοι και οι Μαχητές. Οι παίκτες της μπλε ομάδας δεν κατάφεραν ξανά να πάρουν τη νίκη και μεταφέρθηκαν στο συμβούλιο του νησιού ηττημένοι.

Από τον συγκεκριμένο αγώνα, έλειπε μια από τις «δυνατές» παίκτριες της ομάδας, η Αφροδίτη Σκαφίδα η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αλλεργικό σοκ. Ευτυχώς η παίκτρια, στο τέλος του αγώνα επέστρεψε στην ομάδα της μετά την φροντίδα του ιατρικού προσωπικού.

Μετά τον απαιτητικό στίβο μάχης και τις σκληρές αναμετρήσεις, Διάσημοι και Μαχητές συνάντησαν για μια ακόμα φορά τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού.
Οι παίκτες της Μπλε Ομάδας, «αντιμετώπισαν» την κάλπη κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Η κάλπη «μίλησε» και όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο παίκτης της Μπλε ομάδας που βρέθηκε στον τάκο στο πλευρό της Χριστίνας Κεφαλά, είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ο οποίος και συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους.

«Δεν το έχω συνηθίσει, η αλήθεια είναι ότι το 2019 είχα πάρει μόνο μία ψήφο και είχα βγει υποψήφιος μετά από πεντέμισι μήνες. Αναμενόμενο γιατί δεν έχω πάει καλά αγωνιστικά και πιστεύω ότι χρειάζομαι λίγο τον χρόνο μου για να βρω τον στόχο. Τα πατήματα μου τα έχω βρει αλλά ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι στην ομάδα μου δεν με πιστεύουν και δεν χρειάζεται να το ξαναλέμε αυτό. Δεν έχω να κάνω κάτι παραπάνω για να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ πέρα γιατί αξίζω, έτσι νιώθω» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης των Μαχητών.