«Δεν με ενοχλούν αυτά τα πράγματα» ήταν η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου σε όσους μπορεί να μην τους αρέσει το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» το οποίο παρουσιάζει. Ο παρουσιαστής, παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών το πρωί της Τρίτης (21/02) και πρόσθεσε πως: «Δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους. Δεν υπάρχει όμως κανένα πρόβλημα. Νιώθω πολύ ωραία. Έχω πάρει μεγάλη αγάπη από τον Εκατομμυριούχο. Αν δεν μου άρεσε έτσι όπως το έκανα θα το σταματούσα. Τρελαίνομαι μου αρέσει. Τώρα… αν το κάνω καλά ή όχι… Έχει ο κάθε ένας δικαίωμα να λέει. Εγώ προσωπικά, νομίζω ότι πάει καλά».

Σε ότι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης του τηλεπαιχνιδιού, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε πως πάει πάρα πολύ καλά. «Αυτό εμένα με ευχαριστεί. Αν δεν πήγαινε καλά, θα το έλεγα. Όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή, θα κάνεις και επιτυχίες, θα κάνεις και αποτυχίες».

Σε ερώτηση αν επέστρεφε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη, ανέφερε πως δεν έχει μιλήσει για να αναλάβει πρωινή εκπομπή και πρόσθεσε: «Αν με ρωτάτε αν θα έκανα πρωινό, ναι θα έκανα. Το έχω ξαναπεί. Κάνω πρωινό τόσα χρόνια. Σηκωνόμαστε στις 06:00 το πρωί για το ραδιόφωνο. Μου αρέσει το πρωινό, μου αρέσει το πρωινό στην τηλεόραση, δεν θα το έκανα έτσι όπως το κάνει ο Γιώργος Λιάγκας. Θα έκανα ψυχαγωγία, θέλω να ξαναφέρω το γέλιο. Θα ξαναέκανα το παλιό εκείνο πρωινό, με τα παιχνίδια, με το γέλιο, με τη χαρά».

«Η Νάνσυ δεν θέλει να βγει στην τηλεόραση ποτέ. Δεν ξέρω αν θα έκανε πρωινό η Νάνσυ, μπορεί ούτε πίσω από τις κάμερες. Δεν ξέρω αν θα είναι αρχισυντάκτρια στο πρωινό, αν ποτέ έκανα πρωινό», είπε ο Γρηγόρης Για τη Νάνσυ Αντωνίου και στη συνέχεια είπε χαρακτηριστικά: «Μου λείπουν αυτά τα πρωινά της χαράς, μου λείπει η χαρά από τη ζωή».