Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star αφού τα μέτωπα της… φωτιάς θα είναι πολλά. Η πρώτη φωτιά που θα ξεσπάσει, θα είναι πραγματική και θα κάψει το βοηθητικό χώρο της καλύβας των Μπλε και οι παίκτες πάνω στον πανικό τους δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν με αποτέλεσμα αντί να την σβήσουν να την… φουντώνουν.

Οι παίκτες καταφέρουν και σβήνουν τη φωτιά πριν επεκταθεί και στην κυρίως καλύβα όμως ο συγκεκριμένος χώρος έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Και μπορεί αυτή η φωτιά να έσβησε, μια άλλη όμως έχει αρχίσει να… «σιγοκαίει». Αυτή των ευθυνών για από πού ξεκίνησε το κακό και οι παίκτες της Μπλε ομάδας έχασαν τον βοηθητικό χώρο που είχαν. Από πού ξεκίνησε το κακό και ποιος ευθύνεται για την ζημιά;

Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία

Το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας είναι απαιτητικό και κανείς δε θέλει να γυρίσει στην παραλία ηττημένος. Οι παίκτες θα κοντραριστούν με όλες τους τις δυνάμεις για να κερδίσουν την τελευταία ασυλία. Η Μπλε ομάδα θέλει τη νίκη λίγο παραπάνω από την Κόκκινη καθώς ήδη έχουν βγάλει τρεις παίκτες τους ως υποψήφιους προς αποχώρηση. Και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θέλουν να μπουν στην διαδικασία να βγάλουν έναν ακόμα στον τάκο… Θα τα καταφέρουν;

Διάσημοι ή Μαχητές; Ποια ομάδα κερδίζει απόψε (31/01) την ασυλία;

Σε έναν αγώνα για γερά νεύρα, η ομάδα που θα πάρει τη νίκη θα είναι η Κόκκινη με αποτέλεσμα η Μπλε να μετρήσει άλλη μια ήττα.

«Διαβασμένοι» οι παίκτες του Survivor All Star

Ο φετινός κύκλος του Survivor, όπως είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή του παιχνιδιού, και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, θα είναι ο πιο δύσκολος από όλους τους προηγούμενους. Αυτό ήταν κάτι που οι συμμετέχοντες το γνώριζαν καλά. Και όπως φαίνεται, για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν, μπήκαν… «διαβασμένοι».

Ήδη, οι τηλεθεατές είδαν τα πρώτα πλάνα τα οποία καταγράφηκαν από drone με τους Καρολίνα Καλύβα – Μάριο Πρίαμο, Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκη Κατσούλη, να έχουν παραβιάσει έναν κανόνα και αν και τα κορίτσια ανήκαν σε διαφορετική ομάδα από τα αγόρια, να έχουν συναντηθεί σε μια απομακρυσμένη καλύβα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor All Star, Ατζούν Ιλιτζαλί ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει, πως δεν θα ανεχτεί την οποιαδήποτε παραβίαση των κανόνων που έχει το παιχνίδι, δεν επέβαλλε ποινή ωστόσο υπήρξε αυστηρή προειδοποίηση πως την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι ανάλογο θα τιμωρηθεί όλη η ομάδα.

Δύο οι παίκτριες που «πιάστηκαν» με κινητό; – Οι ποινές

Η τρίτη «φωτιά» θα ξεσπάσει στο συμβούλιου του νησιού όπως φαίνεται και στο trailer για το αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Μπλε και Κόκκινοι φτάνουν στο Συμβούλιο για την κρίσιμη ψηφοφορία. Εκεί όμως το κλίμα δυναμιτίζεται αφού ο Νίκος Μπάρτζης προχωρά σε μια αποκάλυψη για κάτι, που όπως ισχυρίζεται, είδε με τα μάτια του. Ο παίκτης αποκάλυψε πως είδε την Ασημίνα Χατζηανδρέου με κινητό στο χέρι. Όπως ήταν φυσικό, οι παίκτες γίνονται έξαλλοι ενώ οι παίκτες της Μπλε ομάδας αποχωρούν από το Συμβούλιο και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα φέρει η επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με τα spoilers και τα όσα έχουν διαρρεύσει από την προβολή του trailer και μετά, δεν ήταν μόνο η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία έκανε χρήση κινητού τηλεφώνου αλλά υπάρχει και δεύτερη παίκτρια η οποία παραβίασε τους κανόνες του Survivor. Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα.

Στο trailer του αποψινού επεισοδίου του Survivor All Star δεν ακούγεται το όνομα της Κατερίνας Δαλάκα, ωστόσο σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ, θα ακουστεί κατά την προβολή του επεισοδίου το βράδυ της Τρίτης (31/01).

Ποιες όμως θα είναι οι ποινές των δυο κοριτσιών για την τόσο σοβαρή παραβίαση των κανόνων;
Το πιθανότερο σενάριο, θέλει τις δυο παίκτριες, μετά την αποκάλυψη να βρίσκονται εκτός του Survivor All Star. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να υπάρχει καταγεγραμμένο είτε από κάμερα του reality είτε να υπάρχει άνθρωπος της παραγωγής ο οποίος να έχει δει ο ίδιος τις παίκτριες με το κινητό στο χέρι. Αν αυτό δεν συμβεί, ουσιαστικά θα είναι ο λόγος του Νίκου Μπάρτζη απέναντι στους λόγους των κοριτσιών. Η παραγωγή του Survivor All Star, προκειμένου να επιβάλλει την οποιαδήποτε ποινή θα πρέπει να είναι σίγουρη πως δεν πρόκειται για κάποιου είδους στρατηγική από πλευράς του Νίκου Μπάρτζη προκειμένου να βρεθούν εκτός Survivor δυο «δυνατές» παίκτριες.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αναμένονται οι τοποθετήσεις της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο συμβούλιο. Θα παραδεχθούν ότι είχαν κινητό στα χέρια τους ή όχι;

Η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση

Εύη Σαλταφερίδου, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Κρις Σταμούλης είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor All Star και οι τρεις ανήκουν στην ομάδα των Μαχητών. Γι’ άλλη μια φορά όμως, οι παίκτες της Μπλε Ομάδας, μετά την ήττα τους στον στίβο μάχης, θα κληθούν να βγάλουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, η παίκτρια που θα βρεθεί στον τάκο και θα είναι στη διάθεσή του κοινού, θα είναι η Ρία Κολοβού.