Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να μάθει τι κρύβει ο Τόλης, μια παρεξήγηση προκύπτει ανάμεσα στον Παύλο και την Καλλιόπη, ο Λευτέρης με τον Πάνο παραμονεύουν να πιάσουν τον Τόλη ενώ η Άνω Ποριά βράζει, μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Αστέρη και της Αργυρώς.

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, «Σασμός» αναμένονται πολλές και καταιγιστικές αφού η βεντέτα φουντώνει ξανά.

Αναλυτικά τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού» από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου στις 21:00.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 67: Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να μάθει τι κρύβει ο Τόλης ενώ η Αργυρώ μοιάζει ανακουφισμένη από την απόφαση του Σταύρου να της δώσει το διαζύγιο. Ο Λευτέρης μαθαίνει για το παρελθόν του Φαρμάκη και της Ρέας από τον πατέρα της, ενώ οι υποψίες του Αντώνη για τους λόγους που οδήγησαν στην μετάθεσή του, πυκνώνουν. Ο Μανόλης αντιμετωπίζει στα ίσια τον Νικηφόρο, ζητώντας του ο λόγο για τη Νάντια. Την ίδια στιγμή, η Τζένη βρίσκεται σε αδιέξοδο με το ψέμα που έχει πει. Θα ομολογήσει την αλήθεια; Ο Μαθιός απειλεί τον Σταύρο για τις φωτογραφίες και τον οδηγεί σε μια απρόσμενη αντίδραση.

Τρίτη 31 Ιανουαρίου –  Επεισόδιο 68: Μια παρεξήγηση προκύπτει ανάμεσα στον Παύλο και την Καλλιόπη που είναι σίγουρη ότι κρύβεται πίσω από τον Φαρμάκη. Ο Σταύρος φοβάται για την αντίδραση του Παύλου μετά τις αποκαλύψεις. Η Νάντια εγκαθίσταται στο σπίτι του Μαθιού ενώ ο Νικηφόρος με το Μανόλη ξεκινάνε τα θερμοκήπια ψυχραμένοι.  Η Αργυρώ προσπαθεί ν’ αποφύγει τον Αστέρη αλλά είναι πάνω απ’ τις δυνάμεις της. Η Βασιλική καταφεύγει στην Καλλιόπη για βοήθεια, ενώ ο Τόλης πιέζεται από παντού ν’ αποκαλύψει το γράμμα που κρύβει. Η Νάντια προσφέρεται να βοηθήσει το Μαθιό με τον Ευθύμη.

Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 69: Η αλήθεια για τη σχέση Αργυρώς και Αστέρη είναι πια στο φως. Κι ο Παύλος αυτή τη φορά δε θα κάνει πίσω. Η βεντέτα …ξαναρχίζει. Όλο το χωριό είναι αναστατωμένο. Η Καλλιόπη ετοιμάζεται. Ο Μανόλης υποφέρει ακόμα για τη Νάντια, ενώ η Θοδώρα ξεκαθαρίζει τα όρια της στη  σχέση της με τον Λευτέρη. Ο Ευθύμης ψάχνει το γράμμα, ενώ ο Τόλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Στέλλα. Ο Λευτέρης με τον Πάνο παραμονεύουν να πιάσουν τον Τόλη.

Πέμπτη 02 Φεβρουαρίου –  Επεισόδιο 70: Τα ξαδέρφια της Μαρίνας καταφθάνουν, κατόπιν εντολής του Παύλου, όπως και τα ανίψια της Καλλιόπης. Οι δύο οικογένειες συσπειρώνονται, για να αντιμετωπίσουν τον πόλεμο που πάει να ξεσπάσει. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος θέτει τελεσίγραφο στην Αργυρώ, για την ασφάλεια του παιδιού. Παράλληλα, ο Λευτέρης ενημερώνει τον Αντώνη, που επεμβαίνει για να σώσει τον Τόλη, πράγμα που δημιουργεί υποψίες στον Ευθύμη. Η Αργυρώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει με θάρρος τον Παύλο.

Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 71: Η Άνω Ποριά βράζει, μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Αστέρη και της Αργυρώς. Οι δύο οικογένειες συσπειρώνονται. Η Αργυρώ προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να δώσει τόπο στην οργή, ενώ η Μαρίνα τον απειλεί ευθέως, σε περίπτωση που πειράξει τον Αστέρη. Θα τα καταφέρουν; Ο Αστέρης παίρνει μια ριψοκίνδυνη απόφαση, οδηγώντας την Καλλιόπη στα όριά της.  Ο Ευθύμης προσπαθεί να εμπλέξει τον Μανόλη στις παράνομες δουλειές του, την ίδια στιγμή που η Στέλλα λέει στον Τόλη, να πει την αλήθεια στον αστυνόμο. Ο Αντώνης εξομολογείται στο Λευτέρη μια ιστορία από το παρελθόν.