Δυο κολλητοί φίλοι, που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν ο ένας δίπλα στον άλλον και σε όλα τα χρόνια της ζωής τους ήταν αχώριστοι, ήρθε η στιγμή να χωρίσουν αφού μια εντυπωσιακή γυναίκα θα μπει ανάμεσα τους και θα αποτελέσει το μήλον της Έριδος.

Στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, οι θαυμαστές της σειράς του Alpha θα δουν τη φιλία του Νικηφόρου και του Μανόλη να αποκτά ρωγμές εξαιτίας της εντυπωσιακής και μυστηριώδους Νάντιας που κάνει την εμφάνισή της.

Οι δυο νεαροί θα νιώσουν έντονα συναισθήματα για την Νάντια Κανετάκη. Ο ερχομός της θα κάνει την ζωή του Μανόλη πιο εύκολη, όμως εκείνη έχει βάλει στο μάτι τον Νικηφόρο.

Οι δυο φίλοι θα συνειδητοποιήσουν πως είναι ερωτευμένοι με την ίδια γυναίκα και κανείς από τους δυο δεν είναι διατεθειμένος να κάνει βήμα πίσω.

Ποια είναι η Νάντια Κανετάκη

Την εντυπωσιακή και μυστηριώδη Νάντια Κανετάκη θα υποδυθεί η ηθοποιός Πένυ Παπαγεωργίου. Κανείς δεν γνωρίζει κάτι για το όμορφο κορίτσι που έρχεται στο νησί. Μοναχική, σκληρή και πληγωμένη, η νεαρή κοπέλα φτάνει στο Ρέθυμνο επιθυμώντας να βρει τη πραγματική της ταυτότητα. Εκτός όμως από τον Μανόλη και τον Νικηφόρο, που θα έρθουν αντιμέτωποι για τα μάτια της, η Νάντια θα έρθει σε επαφή με τον Λευτέρη και τον Ευθύμη.