Στο επεισόδιο του GNTM το βράδυ της Δευτέρας (17/10) τα υποψήφια top models μπήκαν ξανά στο σετ προκειμένου να πετύχουν την ιδανική λήψη που θα εξασφάλιζε την παραμονή τους στο σπίτι του ριάλιτι. Πάντως, στο τέλος της βραδιάς δεν υπήρξε αποχώρηση από τη δοκιμασία, καθώς το επεισόδιο επιφύλαξε διπλή ανατροπή, με την Εβελίνα στην αρχή και την Έφη στο φινάλε να ανακοινώνουν πως φεύγουν οικειοθελώς από τον διαγωνισμό.

Οι παίκτριες πήγαν στο γήπεδο τένις στο ΟΑΚΑ, καθώς το concept ήθελε τις διαγωνιζόμενες να φορούν ρούχα υψηλής ραπτικής και να φωτογραφίζονται ως… τενίστριες.

Οι σχεδιαστές Maison Faliakos, Χρήστος Πετρίδης και Βενέδικτος Αντύπας, προσέδιδαν στα μοντέλα το haute couture ύφος, που απαιτούσε το concept της φωτογράφισης, ενώ ο προπονητής του τένις Νίκος Δαγαλάκης, φρόντισε να «προμηθεύει» στις παίκτριες μπαλιές, οι οποίες, μετά το δεύτερο λεπτό έρχονταν πάνω τους κατά ριπάς!

Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να συνδυάσουν την αθλητική κίνηση και την αύρα της υψηλής ραπτικής με εφευρετικότητα και χάρη.

Η Coty ήταν από τις παίκτριες που δυσκολεύτηκε με τη φωτογράφιση.

Συγκεκριμένα, το φόρεμά της μετακινούταν συνεχώς, με αποτέλεσμα να φαίνεται το στήθος της.

Η παραγωγή όταν πρόβαλε μέσα από τη συχνότητα του Star τα πλάνα αυτά, τα προστάτεψε καλύπτοντάς τα.

«Καμιά σχέση με ότι είχα στο μυαλό μου, πολύ διαφορετικό από αυτό που περίμενα. Λίγο τα boobs μου δεν ήθελαν να συνεργαστούν πολύ και νομίζω σε κάποια φάση εκεί το έχασα και νεύριασα», ήταν το σχόλιο της Coty για το αποκαλυπτικό ατύχημά της.

Από την άλλη τα σχόλια στο twitter πήραν «φωτιά»: «Όλα απ’ έξω βγήκαν».

Το απίθανο σχόλιο για το μαγιό του Χρήστου Μπίρμπα

Λίγο τώρα πριν τη δοκιμασία αποχώρησης των κοριτσιών η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά στα κορίτσια και τα κάλεσαν να περάσουν μαζί την ημέρα στην πισίνα του σπιτιού.

Όλες οι κοπέλες για λίγο χαλάρωσαν και διασκέδασαν μαζί με τους coaches.

Μάλιστα, τόσο η Mary Vitinaros όσο και ο Χρήστος Μπίρμπας φόρεσαν μαγιό και έκαναν τις βουτιές τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μαγιό του Χρήστου Μπίρμπα σχολιάστηκε από τις παίκτριες.

«Ο Χρήστος με μαγιό είναι φανταστικός, ούτως ή άλλως είναι μοντέλο και φαίνεται», είπε μια η Μαρίτα.

«Καλά ο Χρήστος ό,τι και να βάλει του πάει. Αυτό είναι γεγονός, αλλά όχι και μαγιό τυρόπιτα. Ήταν λίγο αστείο το μαγιό του», είπε από την πλευρά της η Βικτώρια.