Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είδε την πόρτα της εξόδου από το Survivor το βράδυ της Κυριακής. Η παίκτρια «κοντραρίστηκε» με τον φίλο της Στάθη Σχίζα και έχασε με αποτέλεσμα να αποχωρήσει μια ανάσα από τον ημιτελικό. Οι 4 παίκτες που απέμειναν, μετά το τέλος του Συμβουλίου επέστρεψαν στην παραλία τους.

Εκεί, ο Στάθης Σχίζας δέχθηκε τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του για την παραμονή του στο Survivor ενώ η Ασημίνα Χατζηανδρέου του τόνισε πως: «αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος παρά τον τραυματισμό σου, δεν σε έκρινε γι’ αυτό και σε έκρινε για όλη την πορεία σου στο παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο Στάθης Σχίζας ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό που τον στήριξε.

Και μπορεί να παρέμεινε στο παιχνίδι, ο Στάθης Σχίζας όμως θα προτιμούσε να πήγαινε στην τετράδα του Survivor με την Σταυρούλα. «Είναι η πρώτη μέρα που ξυπνάω σήμερα στην παραλία και λείπουν πλέον και επίσημα όλοι οι φίλοι μου. Η Σταυρούλα ήταν η τελευταία μου φίλη που είχε παραμείνει στο παιχνίδι και με τα άλλα παιδιά μιλάω αλλά δεν έχω σίγουρα την σχέση που είχα με τα παιδιά που έχουν φύγει. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω φτάσει στην τετράδα αλλά ταυτόχρονα νιώθω και λίγο περίεργα γιατί θα ήθελα πάρα πολύ να βρίσκομαι με την Σταυρούλα στην τετράδα. Εν τέλει έπρεπε να προχωρήσει ο ένας. Αυτό με στεναχώρησε αλλά έτσι δυστυχώς είναι το παιχνίδι».

Την συγκεκριμένη άποψη δεν έδειξε να συμμερίζεται η Ασημίνα Χατζηανδρέου. «Δεν με ενδιέφερε είτε παρέμενε η Σταυρούλα είτε έφευγε ο Στάθης. Δεν στεναχωρήθηκα που έφυγε η Σταυρούλα, είχαμε αρκετές διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Και που έφυγε δεν στεναχωρήθηκα» σχολίασε η παίκτρια.

Από την πλευρά του, ο Άρης Σοϊλέδης θεώρησε πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποχώρησε γιατί ενδεχομένως να πλήρωσε κάποιες συμπεριφορές, καθώς, όπως είπε ο παίκτης, «υπήρχαν στιγμές που έβγαζε κακία» ενώ τόνισε πως αγωνιστικά ήταν πάρα πολύ καλή.

Η τελευταία μέρα στην παραλία

Την τελευταία τους μέρα στην παραλία πέρασαν οι παίκτες του Survivor και αυτό τους στεναχώρησε. «Σήμερα είναι η τελευταία μέρα στην παραλία, έπεσα ψυχολογικά, στεναχωρήθηκα γιατί έβλεπα τις καλύβες, τον κορμό, την κούνια, το κιόσκι που έχουμε φτιάξει και ξέρω ότι είναι η τελευταία φορά στη ζωή μου που τα βλέπω» ανέφερε ο Στάθης Σχίζας.

«Όταν ήρθα σε αυτό το παιχνίδι δεν πίστευα πως θα είναι μετά από έξι μήνες να είσαι άπλυτος με τα ίδια ρούχα και να κοιμάσαι σε ένα σανίδι. Μου φαινόταν ένα βουνό και πρόκληση. Τώρα που φτάσαμε στο τέλος και έχω καταφέρει να είμαι ακόμα εδώ, νιώθω υπερήφανος για τον εαυτό μου και για τα όσα έχω καταφέρει στο παιχνίδι» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Άρης Σοϊλέδης.

Από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου σχολίασε πως όταν βγει από το Survivor δεν θα ασχολείται με μικροπράγματα καθώς το παιχνίδι την έχει μεγαλώσει και θα στηρίζει τους ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε και στέγη.

Το ιγκουάνα το οποίο κρατούσε συντροφιά και στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ όταν εκείνος δεν μιλούσε με άνθρωπο στο Survivor εμφανίστηκε για τελευταία φορά στην παραλία. Ο «Μήτσος» όπως τον αποκαλούσαν οι παίκτες του Survivor, βρέθηκε εκεί για να τους αποχαιρετήσει όπως είπε η Μαίη και η Ασημίνα.

Λίγο πριν φύγουν για το αγώνισμα η Ασημίνα φρόντισε να καταστρέψει την καλύβα που τους φιλοξένησε όλους αυτούς τους μήνες.