Τη «χρυσή τομή» ανάμεσα στον ίδιο και τους πέντε συμπαίκτες του προσπαθoύσε να βρει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο επεισόδιο της Τετάρτης (25/5) Survivor, μετά την άνευ προηγουμένου ένταση που επικράτησε στον αγώνα επάθλου της Τρίτης. Την ίδια ώρα, η κόντρα ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Σπύρο Μαρτίκα φούντωσε ολοένα και περισσότερο. Μάλιστα, ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής προέβη σε μία αποκάλυψη – «βόμβα» για τον φαρμακοποιό, ο οποίος απάντησε εκτοξεύοντας βαριές κατηγορίες. Το επεισόδιο, όμως, σήμανε και το τέλος ενός έρωτα. Μια κίνηση της Βρισηίδας Ανδριώτου έκανε τον Σπύρο Μαρτίκα να την στείλει για ύπνο.

Έπαθλο επικοινωνίας για τους «μπλε», με Μαρία Κορινθίου, Γιάννη Αϊβάζη, Χρήστο Δάντη και Μαρία Αντωνά

Οι 11 παίκτες των δύο ομάδων έριξαν προσωρινά τους τόνους, μπήκαν στο στίβο μάχης και διεκδίκησαν ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα επικοινωνίας που έχουν δοθεί έως σήμερα στο Survivor. Κάποιοι από τους παίκτες δεν άντεξαν τη στιγμή της ανακοίνωσής του και λύγισαν, ξεσπώντας σε κλάματα.

Η μπλε ομάδα, μετά από καιρό, κατάφερε να κερδίσει και οι παίκτες να συνομιλήσουν με τους αγαπημένους τους ανθρώπους, μέσα από βιντεοκλήση.

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αΐβάζης έστειλαν την αγάπη τους στον Νίκο!

Η Ασημίνα είδε στην οθόνη τον Χρήστο Δάντη και δεν το πίστευε. Η ποδοσφαιρίστρια ξέσπασε σε κλάματα και εκείνος της είπε «Σ’ αγαπάω απλά».

Η ίδια δεν πίστευε ότι τον έβλεπε μετά από τόσο καιρό και φώναζε «Σαν ψέμα».

Ο γνωστός καλλιτέχνης αποκάλυψε στην αγαπημένη του ότι βρίσκεται στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει από κοντά κάποιες συναυλίες, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου… να μην σταματάει να κλαίει.

«Θα τα πούμε στον τελικό!» της είπε ο Χρήστος Δάντης, με την Ασημίνα να του λέει «Σε αγαπάω!».

Ο Άρης Σοϊλέδης από την άλλη, έχασε τα λόγια του βλέποντας τη μέλλουσα σύζυγό του, Μαρία Αντωνά!

Χαμός ανάμεσα σε Βρισηίδα-Μαρτίκα – «Με άρπαξε από το χέρι και με πέταξε απέναντι – Θέλω να φύγει»

Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Σπύρος Μαρτίκας κι η Βρισηίδα Ανδριώτου έγιναν ξαφνικά από ερωτευμένο ζευγάρι, άσπονδοι εχθροί. Πώς ένας τρυφερός έρωτας κατέληξε σε μία τεράστια κόντρα; Γιατί ο φαρμακοποιός κατηγόρησε το μοντέλο και την Ασημίνα για «σχέδιο» εναντίον του; Τι μεσολάβησε μέσα σε λίγες μόλις ώρες;

Η Βρισηίδα τον απείλησε ότι θα τον χαστουκίσει κι εκείνος, όπως υποστηρίζει το μοντέλο, την έπιασε από το χέρι και την έσπρωξε, γεγονός που υποστήριξαν η Ασημίνα και ο Εμμανουήλ.

«Νιώθω απίστευτη απογοήτευση μετά από το χθεσινό γεγονός που ήταν πολύ έντονο. Είχαμε μια αψημαχία και μπροστά στα παιδιά που καθόμασταν εκεί, καθόταν πάνω μου, προσπάθησαν να μιλήσω, διαφωνήσαμε και έστρεψε προς το μέρος μου με μια έκρηψη να μου δώσει μία. Ξαφνιάστηκα πραγματικά, γιατί δεν υπολογίζει τίποτα. Η αδερφή μου να ήταν πάνω μου, σηκώθηκα και την εναπόθεση μπροστά μου, ούτε την έσπρωξα. Ας μιλήσουν αυτοί που ήταν εκεί Άρη. Να πάρουν θέση αυτοί που ήταν εκεί», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Τον λόγο πήρε η Βρισηίδα και με κλάματα, είπε: «Εγώ δεν ήθελα να πω τίποτα από όλα αυτά, εφόσον το άνοιξε ο Σπύρος θα στο πω. Δεν ήθελα να εκθέσω το χθεσινό περιστατικό. Ήθελα να μου ζητήσει συγγνώμη γι αυτό που έκανε γιατί με πείραξε η πράξη του. Επειδή μου φώναζε μέσα στα μούτρα και με κακοχαρακτήριζε γύρισα και του είπα θα σου αστράψω χαστούκι. Ήταν λάθος αυτό που είπα και το ξέρω, αλλά δεν έκανα πράξη. Εκείνη τη στιγμή με πήρε από το χέρι και με πέταξε απέναντι. Μου το κάνει αυτό και μου λέει “πήγαινε για ύπνο , κακομαθημένο, τέλος η ιστορία μας” και σηκώθηκε από την καρέκλα. Τότε σηκώθηκε. Και του είπα “δεν πας πουθενά θα κάτσουμε να μιλήσουμε οι δυο μας”. Τον παρακάλαγα να μιλήσουμε γι αυτό που μου έκανε, γιατί είχα πάθει σοκ. Να μιλήσουμε σαν ζευγάρι και πώς ξέφυγε. Δεν θα τα έλεγα αυτά».

«Η απογοήτευση είναι τεράστια. Δυόμησι μήνες στέκομαι δίπλα της», είπε ο Σπύρος και η Βρισηίδα κλαίγοντας ζήτησε να φύγει.

«Να μου κοβόντουσαν τα χέρια αν τη Βρισηίδα την έσπρωχνα. Δεν έχω ξεφύγει ποτέ. Η υπερβολή της ξεφεύγει. Ελπίζω να τα έχεις καλά με τη συνείδησή σου. Η δόση υπερβολής ξεφεύγει πέρα από κάθε φαντασία. Υπήρχε ένταση, δεν λέω ότι δεν την είπα γλωσοού και κακομαθημένη, αλλά δε καμία περίπτωση δεν θα την έσπρωχνα», πρόσθεσε ο φαρμακοποιός.

Η Ασημίνα και ο Εμμανουήλ πήραν θέση και έδειξαν πώς έσπρωξε ο Σπύρος τη Βρισηίδα.

«Λέει την ιστορία αλλιώς από ότι την έχω βιώσει εγώ. Δεν με νοιάζει αν ο Σπύρος θα μείνει. Είχα συναισθήματα για τον Σπύρο και δεν ήθελα να συμβεί όλο αυτό. Θέλω να φύγει», είπε στο τέλος η Βρισηίδα.

Αποχώρηση με κλάματα

Όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον παίκτη που αποχωρεί από το reality επιβίωσης.

Ο παρουσιαστής σημείωσε ότι ανάμεσα σε Σπύρο και Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, αυτός που εγκαταλείπει τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Κωνσταντίνος. Για ένατη φορά την «γλύτωσε» ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο make up artist αφού πρώτα ξέσπασε σε κλάματα, ανέφερε: «Είμαι τύπος που μπορεί να κλαίω και μετά να γελώ. Θα φύγω με τη χαρά και την τρέλα μου. Θέλω να γελώ και με το κεφάλι ψηλά. Ξεπέρασα πολλές φοβίες μου κι άγχη μου. Θα σας περιμένω στην Μύκονο να πιούμε καφέ και να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα».