Γεμάτο ένταση και φυσικά, καυγάδες ήταν και το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε ο Άρης Σοϊλέδης και όχι γιατί έκανε κάτι, αλλά για το γεγονός πως είχε παραβιάσει έναν από τους κανόνες του Survivor. Και μπορεί να τιμωρήθηκε τόσο εκείνος όσο και ο Γιώργος Ταλάντσεβ επειδή είχαν πρόσβαση σε κινητό τηλέφωνο και επικοινώνησαν με τους δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα, κάποιοι από τους συμπαίκτες του φαίνεται πως δεν το έχουν ξεπεράσει.

Το άγχος των παικτών του Survivor θα είναι πολύ και στο επεισόδιο το οποίο θα προβληθεί απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ και ο λόγος δεν είναι άλλος πως στο τέλος της βραδιάς ένας παίκτης θα αποχωρήσει. Απόστολος Ρουβάς, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Άρης Σοϊλέδης και Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor. Ένας όμως θα δει την πόρτα της εξόδου από το Survivor.

Τα κλάματα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Ο make up artist, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ένας από τους τέσσερις υποψηφίους προς αποχώρηση. Ο παίκτης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που έφτασε στον Άγιο Δομίνικο ήρθε σε σύγκρουση με αρκετούς συμπαίκτες του, δείχνει να τα έχει αφήσει όλα πίσω και πλέον, τόσο εκείνος όσο και εκείνοι, να κάνουν κινήσεις και βήματα για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις τους.

Το γεγονός πως είναι στον τάκο, τον φορτίζει συναισθηματικά και μάλιστα ξεσπάει σε κλάματα. «Δεν κοιμήθηκα καθόλου χθες, είχα μια ανησυχία έχω να πω. Συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί κάθομαι και σκέφτομαι ότι το Survivor για μένα είναι πολύ μεγάλο μάθημα ζωής» θα πει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην κάμερα του Survivor κατά τη διάρκεια της προσωπικής του συνέντευξης.

Τις σκέψεις του και τις ανησυχίες του, θα μοιραστεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τους συμπαίκτες του και τα δάκρυα θα αρχίσουν να κυλάνε στα μάγουλα του. Τότε, ένας από τους συμπαίκτες του με τον οποίο αρκετές φορές έχει έρθει σε σύγκρουση, ο Γιώργος Ταλάντσεβ θα προσπαθήσει να του δώσει κουράγιο και να τον ηρεμήσει.

Ο τραυματισμός του Σάκη Ρουβά

Στον τελευταίο αγώνα επάθλου θα κληθούν να κοντραριστούν οι παίκτες των δυο ομάδων του Survivor. Γι’ άλλη μια φορά, ο στίβος μάχης είναι δύσκολος και δεν θα λείψουν οι τραυματισμοί. Κατά τη διάρκεια μιας απρόσεκτης κίνησης, ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος είναι και υποψήφιος προς αποχώρηση, θα χτυπήσει στο κεφάλι του. Μάλιστα, ο παίκτης θα αρχίσει να ουρλιάζει από τον πόνο, το διαγώνισμα θα διακοπεί και η πρώτη που θα τρέξει στο πλευρό του θα είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Τα πειράγματα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Λίγη ώρα πριν την ανακοίνωση του ονόματος αυτού του οποίου που θα πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός θα θελήσει να ελαφρύνει το κλίμα στο συμβούλιο του νησιού και θα αρχίσει τα πειράγματα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Εξάλλου, οι δυο παίκτες της Μπλε ομάδας, τις τελευταίες ημέρες έχουν έρθει πολύ κοντά και φαίνεται πως απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Μάλιστα ο Γιώργο Λιανός θα αναφερθεί στις… τριανταφυλλιές που έχουν φυτρώσει στην καλύβα των Μπλε και θα πει: «Θέλω να καταλάβω πώς έχετε έρθει λιγάκι πιο κοντά, το θέτω αρκετά κομψά». «Μην με κοιτάς, μίλα!» θα πει επιτακτικά η Βρισηίδα Ανδριώτου στον Σπύρο Μαρτίκα και θα προκαλέσει τα γέλια των υπολοίπων ενώ την ίδια ώρα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα το ρίξει στο τραγούδι λέγοντας: «Φταίει ο έρωτας για ότι του συμβαίνει».

Η αποχώρηση του Survivor

Τέσσερις είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ασημίνα Χατζηανδρέου, Απόστολος Ρουβάς, Άρης Σοϊλέδης και Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού το οποίο, σύμφωνα με τα spoilers έχει πάρει ήδη την απόφαση του.

Ποιος αποχωρεί από το Survivor απόψε 11/05; Όπως αναφέρουν τα ανεπιβεβαίωτα spoilers αυτός που θα δει την πόρτα της εξόδου, είναι ένα από τα φαβορί και μάλιστα ο Απόστολος Ρουβάς.

Σκάει και οικειοθελής αποχώρηση

Όμως τα spoiler δεν σταματούν εδώ αφού αναφέρουν πως θα «σκάσει» ακόμα μια αποχώρηση, οικειοθελής αυτή τη φορά. Συγκεκριμένα, οι διαρροές αναφέρουν πως η παίκτρια η οποία ανακοίνωσε στην παραγωγή πως θέλει να αποχωρήσει από το Survivor είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και θα επικαλεστεί προσωπικούς λόγους.

Με την αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, η Κόκκινη Ομάδα θα «διαλυθεί» και θεωρείται πιθανό η παραγωγή να θελήσει να «ανακατέψει» ξανά τις ομάδας και να διαλύσει το δίδυμο Άρη Σοϊλέδη – Γιώργου Ταλάντσεβ.