Τεταμένα είναι τα νεύρα των παικτών του Survivor και όσο οι παίκτες πλησιάζουν πιο κοντά στον μεγάλο τελικό, άρα και στο έπαθλο, φαίνεται πως οι εντάσεις θα είναι όλο και περισσότερες. Μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού συμβουλίου του Survivor, όπου βγήκε παμψηφεί υποψήφια προς αποχώρηση η Ασημίνα Χατζηανδρέου, οι παίκτες γύρισαν στις καλύβες τους.

Πριν όμως γυρίσουν στις καλύβες, Κόκκινοι και Μπλε παίκτες ενημερώθηκαν από τον Γιώργο Λιανό για την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη από το Survivor. Μια εξέλιξη που ξάφνιασε τόσο τους συμπαίκτες του όσο και τους τηλεθεατές οι οποίοι αντέδρασαν στο twitter.

Ο Τάκης Καραγκούνιας προκαλεί τον Σπύρο Μαρτίκα

Μετά απ’ όλα αυτά, οι παίκτες επέστρεψαν στις καλύβες τους. Τα πράγματα όμως δεν ήταν ήρεμα… Την επόμενη ημέρα, ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας στους συμπαίκτες του, αναφέρεται στη Μέη και τα όσα είπε για εκείνον σχετικά με ένα σχέδιο το οποίο υποτίθεται ότι ο φαρμακοποιός έχει στήσει προκειμένου να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο Survivor.

Με αυτήν την άποψη φαίνεται να συμφωνεί και ο Τάκης Καραγκούνιας. «Δηλαδή έχεις καταστρώσει ένα σχέδιο για το ποιοι θα φεύγουν και ποιοι θα μένουν στο παιχνίδι. Όταν λέω ότι ο Μαρτίκας πάει συνέχεια μια με τον ένα και μια με τον άλλον… Κατ’ αρχήν, εγώ πλέον το βλέπω στα μάτια του, ότι φοβάται να βγει στον τάκο» θα αναφέρει ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του Survivor ενώ σε έντονη διαφωνία με τον Σπύρο Μαρτίκα τον προκαλεί να βγουν μαζί στον τάκο και να επιλέξει το τηλεοπτικό κοινό ποιος θα παραμείνει.

Νέα παραβίαση των κανόνων του Survivor – Ποινή στον Στάθη Σχίζα

Οι δυο ομάδες του Survivor θα μεταφερθούν μπροστά στον Γιώργο Λιανό ώστε να τους ενημερώσει για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Σε έναν αγώνα για γερά νεύρα, οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό όμως δεν θα λείψουν και τα… παρατράγουδα. Στο τέλος ενός ματσαρίσματος ο Στάθης Σχίζας θα αρχίσει να χτυπιέται και να κλωτσάει τις κατασκευές και ένα μικρόφωνο.

«Θέλω να πω ότι αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και φυσικά θα επιφέρει και μια αντίστοιχη ποινή» θα ενημερώσει ο Γιώργος Λιανός τους παίκτες.

Ποια ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία του Survivor

Στο χθεσινό αγώνα του Survivor τη νίκη πήρα οι Μπλε και φυσικά η χαρά της ήταν μεγάλη. Ποια ομάδα όμως θα κερδίσει απόψε τη δεύτερη ασυλία του Survivor; Σύμφωνα με τα spoilers τα οποία διακινούνται, τη νίκη στο αποψινό επεισόδιο του Survivor θα καταφέρει να την πάρει η Κόκκινη ομάδα.