Εκρηκτικό παραμένει το κλίμα στο Survivor με τον Τάκη Καραγκούνια να τα έχει βάλει με όλους. Στο επεισόδιο το Survivor το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης, ο Μισθοφόρος συνεχίσει να βρίσκεται «απέναντι» από τους συμπαίκτες του.

Λίγο πριν το αγώνισμα επικοινωνίας, τα νεύρα θα «χτυπήσουν» ξανά κόκκινο καθώς όλοι θέλουν να κερδίσουν την επικοινωνία και να συνομιλήσουν ή να ακούσουν τα μηνύματα των αγαπημένων τους προσώπων ώστε να πάρουν λίγη δύναμη και να συνεχίσουν την πορεία τους στο Survivor.

«Να μπορέσω να αντισταθώ απέναντι τους, μόνος μου απέναντι σε αυτούς» ακούγεται αρχικά να λέει ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του Survivor ενώ στην συνέχεια, μιλώντας στους συμπαίκτες τους, τους τονίζει πως τους είπε ότι η αλήθεια θα λάμψει κι αυτό έγινε. «Θα καταλάβει τι έχει κάνει, δεν του αξίζει καν να βρίσκεται στο Survivor αυτήν την στιγμή» θα προσθέσει ο Μισθοφόρος, εννοώντας -το πιθανότερο- τον Άρη Σοϊλέδη.

Οι δυο τους, Τάκης Καραγκούνιας και Άρης Σοϊλέδης θα έρθουν σε σύγκρουση μπροστά στους συμπαίκτες τους και τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό. «Ντροπή» θα χαρακτηρίσει, ο Τάκης Καραγκούνιας τον Άρη Σοϊλέδη με τον ποδοσφαιριστή να του λέει να «κλείσει το στόμα» του.

Ποια όμως είναι η ομάδα που κερδίζει απόψε στο Survivor το έπαθλο επικοινωνίας;

Για το πολύ σημαντικό έπαθλο επικοινωνίας θα αγωνιστούν απόψε οι παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας. Ποια όμως είναι η ομάδα που θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και να δει μηνύματα; Σύμφωνα με τα spoilers που η ομάδα που κερδίζει το αποψινό έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor είναι η Μπλε, δίνοντας έτσι τέλος στις συνεχείς νίκες των Κόκκινων.