Έντονες αντιδράσεις και σχόλια έχει φέρει το βίντεο το οποίο δείχνει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να ψέλνει στην εκκλησία το «Χριστός Ανέστη». «Δεν είναι πίστα ο οίκος του Κυρίου, τρομακτική κίνηση ασέβειας» γράφουν μερικοί από τους χρήστες των social media σχολιάζοντας την τραγουδίστρια.

Η ερμηνεύτρια και ο σύζυγός της, δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου βρέθηκαν στις Σπέτσες για τις ημέρες του Πάσχα. Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο φαίνεται η ίδια να ψέλνει το «Χριστός Ανέστη».

Το βίντεο δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του ο πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, στο Instagram και τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν «βροχή». Μερικά μάλιστα από αυτά στρέφονταν κατά της τραγουδίστριας.

https://www.instagram.com/p/CctlolWqjr8/

«Τρομακτική κίνηση ασέβειας», «Απαγορεύεται να καθόμαστε μπροστά στην Ωραία Πύλη», «Γυναίκα με παντελόνι και επάνω στην Ωραία Πύλη…Μάλιστα!» έγραψαν μερικοί από τους σχολιαστές.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Mega «MEGA Καλημέρα» η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο θέμα ενώ ο Κώστας Τσουρός ανέφερε πως η εκκλησία ήταν κλειστή και ότι η Ελεονώρα Ζουγανέλη πήρε μόνη της την πρωτοβουλία να ανέβει στο ιερό και να ψάλλει το «Χριστός Ανέστη».