Ακόμα ένας καυγάς άνευ προηγούμενου έγινε στο Survivor. Αυτή τη φορά όλα ξεκίνησαν από τις παρατηρήσεις της Σοφιάννας Αβραμάκη μετά το τέλος του αγώνα στο οποίο η Μπλε ομάδα έχασε. Η παίκτρια, είδε ορισμένους συμπαίκτες της, μετά το τέλος του αγώνα να συνομιλούν με παίκτες της κόκκινης ομάδας.

Αυτό την ενόχλησε και τα έβαλε με όλους. Αρχικά στο στόχαστρό της μπήκαν η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας. Τόσο ο ένας όσο και η άλλη, δεν μπήκαν στη διαδικασία να δικαιολογηθούν για το γεγονός πως συνομιλούσαν με τους αντιπάλους της.

Στην συνέχεια, η Σοφιάννα Αβραμάκη τα έβαλε με τον Τάκη Καραγκούνια ο οποίος δεν έχει καλές σχέσεις με τον Τάκη Καραγκούνια και μάλιστα του επιτέθηκε φωνάζοντας του πως αποκαλεί «αλήτη» συνεχώς τον ποδοσφαιριστή.

Η παίκτρια κινήθηκε επιθετικά κατά του Τάκη Καραγκούνια και αρκετοί συμπαίκτες της μπήκαν στη μέση ώστε να δημιουργήσουν εμπόδιο.

Για «έπαρση» της Σοφιάννας Αβραμάκη έκανε λόγο ο Σπύρος Μαρτίκας στις δηλώσεις του στην κάμερα του Survivor τονίζοντας πως τα μυαλά της έχουν «πάρει αέρα» εξαιτίας της παρέας που κάνει με τον Άρη Σοϊλέδη.