Στον απόηχο του χθεσινοβραδινού συμβουλίου του Survivor οι παίκτες επέστρεψαν στις καλύβες τους και συζητούσαν τα όσα διαδραματίστηκαν με πρωταγωνιστή τον παίκτη των Μπλε, Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας, σε συζήτηση που είχαν για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, φάνηκαν να ανησυχούν για το ενδεχόμενο να χρειαστεί να συμβιώσουν με τον make up artist μετά από τον πάρτι της Ένωσης.

Όλοι τους συμφώνησαν πως με τίποτα δεν επιθυμούν να γίνει η ένωση των ομάδων, και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ να βρίσκεται ακόμα στο Survivor.

Ακόμα και μετά το τέλος του συμβουλίου τα νεύρα στην Μπλε Ομάδα ήταν πολλά. «Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά ποιος είμαι. Εσάς σας γνώρισε τους τελευταίους δυο μήνες. Εμένα με βλέπει είκοσι χρόνια. Και να με ψηφίζετε μέχρι να πεθάνετε, με εμένα θα ασχολείστε. Και στην άλλη ζωή για μένα θα μιλάτε» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στον Τάκη Καραγκούνια και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Στεναχωρημένη με την υποψηφιότητα της προς αποχώρηση φάνηκε σε δηλώσεις της στην κάμερα του Survivor η Στέλλα Ανδρεάδου η οποία όπως τόνισε το περίμενε ότι θα είναι υποψήφια αλλά κατανοεί τους λόγους για τους οποίους την ψήφισε η Σοφιάννα και τόνισε πως σίγουρα θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι και πως δεν μπήκε στο Survivor για να κάνει σόου.

Αντίθετη με την υποψηφιότητα της Στέλλας ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία τόνισε πως η συμπαίκτρια της έπρεπε να βγάλει στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα ώστε να διασφαλίσουν πως θα φύγει η Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Πίσω από την κίνηση της να ψηφίσει την Στέλλα βλέπει κίνηση στρατηγικής ώστε να μην σπάσει η κλίκα της, όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Ψευτοδειλό» χαρακτήρισε με την σειρά του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος έχει δηλώσει αρκετές φορές πως παραχωρεί τη θέση του σε κάποιους από τους υποψήφιους προς αποχώρηση όμως ποτέ δεν τον έχει πράξει και μένει μόνο στα λόγια. «Δεν έχει σηκωθεί ποτέ ο γλουτός σου για να παραχωρήσεις πραγματικά τη θέση σου» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Survivor.

«Πειραγμένος» με την υποψηφιότητα του προς αποχώρηση είναι ο Νίκος Αντωνόπουλος όμως τόνισε πως είναι εξοικειωμένος με την συγκεκριμένη κίνηση των συμπαικτών του καθώς είναι ο «νέος» παίκτης άρα και η εύκολη ψήφος.

Ο Τάκης Καραγκούνιας πέταξε καρύδα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

«Ντρέπομαι γι’ αυτούς και το μόνο που αισθάνομαι είναι λύπη και ντροπή» τόνισε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σε δηλώσεις του στην κάμερα του Survivor αφού περιέγραψε ένα σκηνικό κατά το οποίο ο Τάκης Καραγκούνιας το προηγούμενο βράδυ σε διαμάχη που είχαν, του πέταξε καρύδα και στην συνέχεια είπε πως έγινε κατά λάθος.