Σε διαφορετική ψυχολογική κατάσταση ήταν οι παίκτες των δυο ομάδων του Survivor επιστρέφοντας στις καλύβες τους μετά το χθεσινοβραδινό ματσάρισμα. Οι νικητές του αγωνίσματος απόλαυσαν το φαγητό του και το έπαθλο επικοινωνίας ενώ οι χαμένοι προσπαθούσαν να βρουν τι έφταιγε και δεν πήραν την νίκη.

«Μια γεμάτη μέρα έφτασε στο τέλος της. Επικοινωνία, γλυκό, φαγητό, νίκες. Μην ξανακούσω να πείτε για τον Κωνσταντίνο τίποτα, έφερε σήμερα έξι νίκες» ανέφερε χαρούμενος ο Άρης Σοϊλέδης εννοώντας τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τις νίκες που έφερε στο παιχνίδι της Καραϊβικής και δείχνοντας πως ίσως οι όποιες διαφορές έχουν προκύψει με τον παίκτη μένουν στο παρελθόν.

Στο αντίπαλο… στρατόπεδο, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επεσήμανε πως όσες φορές έχει προσπαθεί να έρθει κοντά με τη Τζο Μαριδάκη εκείνη επιλέγει να φεύγει. «Πάντα φεύγει και χάνεται κάπου με την Σταυρούλα» σχολίασε η παίκτρια στους υπόλοιπους συμπαίκτες της.

«Ίσως αυτά που συζητάμε να της φαίνονται αδιάφορα» είπε ο Απόστολος Ρουβάς και υπενθύμισε τη διαφορά ηλικίας που υπάρχει με τη νεαρή παίκτρια.

Απογοητευμένος με την ήττα τους ήταν όμως και ο Στάθης Σχίζας ο οποίος τόνισε στην κάμερα του Survivor πως: «Χάσαμε το έπαθλο επικοινωνίας. Έχω δηλώσει ότι αυτό το έπαθλο είναι το πιο σημαντικό έπαθλο στο Survivor».

Από την άλλη, η Σταυρούλα Χρυσαειδή θεωρεί πως η ήττα ήρθε επειδή δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν οι παίκτες καλύτερα μεταξύ τους και τους τόνισε πως: «Να έχουμε πιο ανοιχτά αυτιά και να συνεννοούμαστε καλύτερα» ενώ στην κάμερα είπε εκνευρισμένη πως: «δεν καταλαβαίνουν τα λάθη τους».