Μετά τον κακό χαμό που έγινε στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor, οι παίκτες επέστρεψαν στις καλύβες τους για να ηρεμήσουν και να κοιμηθούν. Η μέρα ξημέρωσε και η Ασημίνα Χατζηανδρέου σηκώθηκε από το «κρεβάτι» της με καλή διάθεση καθώς η Κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας και είδαν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Είδα μηνύματα από την αδερφή και τη μαμά μου. Πώς να μην ξυπνήσω τόσο όμορφα; Νομίζω η ομάδα μου είναι πολύ καλά και είναι με άλλη ψυχολογία. Νομίζω ότι θα ανταπεξέλθει πάρα πολύ καλά στο σημερινό αγώνισμα» τόνισε η παίκτρια της κόκκινης ομάδας.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κατακεραύνωσε τον Σπύρο Μαρτίκα

Με τον Σπύρο Μαρτίκα τα έβαλε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Survivor. «Χθες, είδαμε τον Σπύρο Μαρτίκα να μου κάνει μια προσωπική επίθεση για παχιά συμβόλαια και προσωπικά συμφέροντα. Λέω να μην δώσω σημασία στις αηδίες που λέει ο Μαρτίκας κατά καιρούς. Πολλές φορές κάνει κ…ες. Πολλές φορές προσπαθεί να φανεί ο ήρωας και αυτός ο οποίος σώζει τους αδικημένους και αυτός που προσπαθεί να δώσει χώρο στα νέα παιδιά αλλά αυτό μας το λέει από την πρώτη εβδομάδα και πραγματικά δεν έχω τον Σπύρο Μαρτίκα να αποχωρεί από το παιχνίδι τρεισήμισι μήνες μετά. Εγώ εδώ περνάω καλά και φαίνεται, δεν ήρθα για τα χρήματα» ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

«Τσίρκο» χαρακτήρισε το συμβούλιο η Μυριέλλα Κουρεντή

«Τσίρκο» χαρακτήρισε το συμβούλιο η Μυριέλλα Κουρεντή στις δικές της δηλώσεις στην κάμερα του Survivor και φάνηκε ενοχλημένη με τα όσα διαδραματίστηκαν τη προηγούμενη μέρα. «Ήταν για μένα ένα μεγάλο τσίρκο και γι’ άλλη μια φορά, ποιος είναι ο εύκολος στόχος; Η Μυριέλλα! Ο Άρης Σοϊλέδης μου επιτέθηκε λέγοντας ότι έχω στήσει μια ολόκληρη σκευωρία εναντίον του Αποστόλου Ρουβά για να μη βγει ο Κατσαούνης στον τάκο για να έχω εγώ περισσότερες πιθανότητες να παραμείνω στο παιχνίδι» είπε η ηθοποιός.

Πονάει ο Άρης Σοϊλέδης

Πεινασμένος είναι ο Άρης Σοϊλέδης και μάλιστα η πείνα του είναι τόσο μεγάλη που το στομάχι του πονάει. «Μια ωραία μέρα ξημέρωσε.  Φάγαμε χθες το βράδυ και ήταν πολύ σημαντικό για μας γιατί δεν είχαμε φάει σχεδόν τίποτα όλη την εβδομάδα» είπε αρχικά ο ποδοσφαιριστής ενώ συζητώντας με τους συμπαίκτες του στην καλύβα τους ενημέρωσε πως το στομάχι του πονάει πολύ.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Με περιμένουν μάλλον στη γωνία

Με τα όσα είπε ο Άρης Σοϊλέδης συμφώνησε και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τονίζοντας πως καταλαβαίνει τον συμπαίκτη του. «Ακόμα Κωνσταντίνε μου δεν καταλαβαίνεις» του υπογράμμισε ο Σπύρος Μαρτίκας. «Σαφώς πεινάνε περισσότερο οι συμπαίκτες μου αλλά δεν μπορούν να λένε ότι “είσαι καινούριος φίλε, μην λες τη λέξη πεινάω!”. Δηλαδή να πω τη λέξη πεινάω σε τρεις μήνες; Πότε πρέπει να πω ότι πεινάω; Και εκεί θεωρώ ότι με αδίκησαν λίγο γιατί όταν είπα τη λέξη πεινάω, έπεσαν πάνω μου κάτι περίεργα βλέμματα. Άνθρωπος είμαι και πεινάω! Πάλι ενοχλώ; Με περιμένουν μάλλον στη γωνία όλοι αλλά εγώ είμαι εδώ δυνατός και δεν μασάω. Όποιος δεν μου δίνει το λόγο, τον παίρνω και μόνος μου γιατί έτσι γουστάρω» είπε ενοχλημένος στην κάμερα ο παίκτης.

«Ψωνάρα» για τον Γιώργο Κατασούνη ο νέος παίκτης

«Ο Νίκος μας έχει δείξει από την πρώτη μέρα τι χαρακτήρα έχει που για μένα δεν είναι στα γούστα μου» τόνισε ο Στάθης Σχίζας μιλώντας για τον καινούργιο συμπαίκτη του, Νίκο. Μια άποψη η οποία βρίσκει σύμφωνο τον Γιώργο Κατσαούνη και τον χαρακτήρισε «ψωνάρα». Οι δυο παίκτες συζητούσαν για τον συμπαίκτη τους αναφέροντας πως ο παίκτης κάτι ότι είναι να κάνει μόνο όταν οι κάμερες καταγράφουν.

Ενοχλημένος με τους συμπαίκτες του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Το ότι δεν του δίνουν τη δυνατότητα να παίξει και να αποδείξει τις δυνατότητες του εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. «Θεωρώ ότι με ματσάρουν λάθος. Δεν μου δίνουν καν το δικαίωμα να ματσάρω και να πω ποιον θέλω να παίξω. Σήμερα θέλω να αποδείξω σε όλη την ομάδα μου ότι είμαι εδώ και δεν κάνω μόνο μασάζ και μαλλιά» τόνισε ο παίκτης.

Ο Κωνσταντίνος μυρίζει τις πατούσες του Τάλα

Κεφάτος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προσφέρθηκε να κάνει μασάζ στους συμπαίκτες του. Ο Τάλας του ζήτησε να του κάνει μασάζ στις γάμπες και τα πόδια. Ο Κωνσταντίνος αναρωτήθηκε αν τα πόδια του είναι πλυμένα. Ο παίκτης απάντησε θετικά και τότε ο Κωνσταντίνος μύρισε τα πόδια του συμπαίκτη του προσφέροντας γέλιο σε όλους τους παίκτες.