Ανατροπές, ειδήσεις, νέα, επικαιρότητα, σχόλια, ατζέντα, χιούμορ, προτάσεις! Απαραίτητα συστατικά για μια επιτυχημένη εκπομπή… και θα τα βρείτε όλα στο «LifeStyle», αυτό το Σάββατο στις 21:00, στο Alter!

Η Δέσποινα Καμπούρη σας δίνει το εισιτήριο για να δείτε τη χαρούμενη πλευρά της ζωής!

«Δε λέω ότι κάνω διεθνή καριέρα, γιατί δεν πιστεύω ότι κάνω». Η Γλυκερία παρά τις αναρίθμητες επιτυχίες και την τεράστια πορεία της στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού κρατάει χαμηλούς τόνους αλλά υπηρετεί το ελληνικό λαϊκό τραγούδι με συνέπεια και πίστη.

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μιλάει για τη δισκογραφία, για το λαϊκό τραγούδι, για τα μουσικά παιχνίδια αλλά και για τον φύλακα άγγελό της, το σύζυγό της. Και βρίσκει τρόπο να μας πει πως η «αγάπη είναι ελεύθερη».

Ποια γυναίκα παρουσιάστρια έχασε τριάντα ολόκληρα κιλά; Η Σίσσυ Χρηστίδου! Εμφανώς ανανεωμένη, αδυνατισμένη αλλά όμορφη όπως πάντα, η Σίσσυ μιλάει για τη μεγάλη της αδυναμία: το γιο της Φίλιππο Ραφαήλ. Γιατί το κούρεμα του παιδιού είναι ίδιο με του μπαμπά του, Θοδωρή Μαραντίνη και γιατί παίζει από τώρα ντραμς; Μήπως η μουσική είναι στο DNA του;

Η Μαίρη Σινατσάκη έχει το «X – factor»; Πάντως στην παρουσίαση των backstage τα πήγε μια χαρά. Το LifeStyle την συνάντησε κι έμαθε τα πάντα. Γιατί έπαιξε στο videoclip του Μύρωνα Στρατή; Τι απαντά η ίδια για τις φήμες που τους θέλουν μαζί; Μια απολαυστική συνέντευξη!

Ήταν αναμφισβήτητα το πιο λαμπερό party της χρονιάς που φεύγει και το LifeStyle βρέθηκε αποκλειστικά εκεί και κατέγραψε τα πάντα… Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη, Τζίνα Αλιμόνου, Έλλη Κοκκίνου, Καίτη Γαρμπή, Άλκης Κούρκουλος, Ευγενία Μανωλίδου, Σίσσυ Χρηστίδου, Γιώργος Λεβέντης ήταν μερικοί μόνο από τους προσκεκλημένους που έσβησαν τα κεράκια για τα 5α γενέθλια του περιοδικού «Hello»!

Οι οικοδεσπότες Έλενα Μακρή Λυμπέρη και Αντώνης Λυμπέρη υποδέχθηκαν όλη την ελληνική show biz και το διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές μέρες.

Εminem… Το φαινόμενο της ραπ, τα δύσκολα παιδικά χρόνια, ο βιασμός, τα ψυχολογικά τραύματα, οι καταχρήσεις, και η νοσηλεία σε κλινικές αποτοξίνωσης!