Ρεπορτάζ σχετικά με τον Νίκο Μουτσινά και το «Καλό μεσημεράκι» είχαν οι ψυχαγωγικές εκπομπές και εκείνος «άρπαξε» την ευκαιρία να δώσεις τις απαντήσεις του στα όσα ακούστηκαν. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ έκανε την αρχή απαντώντας, μέσω της ενότητας «Χρυσή Τηλεόραση» στο «Happy Day». Σύμφωνα με το Happy Day, η αλλαγή ώρας στο Καλό μεσημεράκι δεν αρέσει στον Νίκο Μουτσινά και η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή του ζήτησε να τους κάνει κοινωνούς στο αν του αρέσει ή όχι αυτή η αλλαγή.

Συγκεκριμένα, οι συντελεστές του Happy Day του ζήτησαν να φορέσει κόκκινο ή μπλε μπλουζάκι και πήρε από τα χέρια της Βάνιας το μπλε μπλουζάκι δίνοντας την απάντησή του με αυτόν τον τρόπο. Στη συνέχεια τόνισε πως ήταν δική του πρόταση η αλλαγή ώρας.

Συνέχεια είχε η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου «Τι λες τώρα» στην οποία αφού πρόβαλλαν κάποιες σκόρπιες δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά άφησαν να εννοηθεί πως φεύγει από τον ΣΚΑΪ ενώ ανέφεραν πως κάθε Μάρτιο τον πιάνουν τάσεις… φυγής.

Πώς απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς;

Ο παρουσιαστής δεν απάντησε ευθέως, πρόσθεσε όμως πως από τον Ant1 ήθελαν εκείνοι να φύγει και όχι αυτός. «Πάρα πολύ ωραία… Με κορόιδεψαν; Κομμάτι; Εγώ κάθε Μάρτη παθαίνω φυγή; Από τον Ant1 μου είπαν να φύγω, πάθαν αυτοί φυγή, όχι εγώ. Και δεν ήταν Μάρτης. Για τον Πρωινό Καφέ λέει; Είχαμε φτάσει μέχρι Μάρτη; Εγώ, αν με ρωτούσαν νόμιζα ότι είχα τελειώσει τον Γενάρη. Μπράβο τα θηρία. Κατσαρίδες. Και από το Open… Μάρτη το συζήταγα… Εγώ τον Μάρτη συζητάω. Είναι μεγάλη αλήθεια. Τι συζητάω; Αφού στα ίδια κάθομαι!» ήταν η έμμεση απάντηση του Νίκου Μουτσινά στις φήμες πως αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ.