Οι ελληνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν αλλάξει και προσαρμόσει τα προγράμματα του λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Δημοσιογράφοι, πολεμικοί ανταποκριτές και συνεργεία των σταθμών βρίσκονται στην Ουκρανία όπου και καλύπτουν τις συνεχείς και ραγδαίες εξελίξεις στην εμπόλεμη χώρα.

Ανάμεσα τους και ο ανταποκριτής του Star Channel, Σπύρος Λάμπρου ο οποίος μαζί με το συνεργείο του βρίσκονται στην Ουκρανία.

Το βράδυ της Πέμπτης 24/2 ο δημοσιογράφος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram κάποια βίντεο στα οποία λέει ότι έχουν πληροφορίες πως η Μαριούπολη θα «πέσει» μέσα στη νύχτα και πως όλα τα ξενοδοχεία, όπως είναι φυσικό, έχουν κλείσει.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε η Μαριούπολη μάλλον “πέφτει” μέχρι τα ξημερώματα» αναφέρει ο δημοσιογράφος και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πόλη και βρήκαν καταφύγιο στο προξενείο της χώρας.

Ο Σπύρος Λάμπρου έδειξε μάλιστα το «κρεβάτι» του για απόψε και αυτό δεν είναι άλλο από ενα χαρτόκουτο στο πάτωμα του προξενείου. Ο ίδιος ευχαρίστησε τον πρόξενο που άνοιξε τις πόρτες γιατί διαφορετικά δε θα είχαν που να μείνουν το βράδυ.