Οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του Mega, «Η γη της ελιάς» είναι πολλές και καθηλωτικές. Οι συντελεστές της σειράς, ταξίδευσαν στην Θεσσαλονίκη όπου πραγματοποίησαν πολύωρα και απαιτητικά γυρίσματα, παρουσία φυσικά, του Αντρέα Γεωργίου ο οποίος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και επιβλέπει κάθε λεπτομέρεια.

Την κούραση των γυρισμάτων ελάφρυνε το εξαιρετικό κλίμα που κυριαρχούσε στο σετ μεταξύ των ηθοποιών και του συνεργείου.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, ενώ οι σκηνές που θα παρακολουθήσουν οι θαυμαστές της «Γης της ελιάς» το προσεχές διάστημα γυρίστηκαν σε αρκετούς εξωτερικούς χώρους.

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στη Θεσσαλονίκη

Για ποιο λόγο βρέθηκε η Μυρτάλη (Αφροδίτη Λιάντου) στην όμορφη Θεσσαλονίκη; Πώς θα εξελιχθεί το φλερτ που ξεκίνησε στη Μάνη; Ποιος είναι ο γοητευτικός άνδρας που θα τραβήξει το ενδιαφέρον της Μυρτάλης; Ποιος άλλος θα βρεθεί στην συμπρωτεύουσα;

Αυτά και άλλα ερωτήματα θα απαντηθούν το προσεχές διάστημα μέσα από την σειρά «Γη της ελιάς» όμως το Newsbeast, έχεις τις πρώτες απαντήσεις και σας τις παρουσιάζει.

Η Μυρτάλη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να προωθήσει τα καλλυντικά που φτιάχνει μαζί με την Ισμήνη. Η γνωριμία που είχε κάνει με τον Νικήτα (Βασίλης Αθανασόπουλος) στη Μάνη είχε «κλείσε» με μια συμφωνία, να ξαναβρεθούν όταν εκείνη θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη. Και αυτό έγινε. Η Μυρτάλη και ο Νικήτας βρίσκονται ξανά και το φλερτ το οποίο ξεκίνησε στη Μάνη θα εξελιχθεί σε ειδύλλιο.

Ποιος είναι όμως ο Νικήτας που τραβάει το ενδιαφέρον της Μυρτάλης; Ο Νικήτας είναι φίλος του Λεωνίδα (Ραφαήλ Καριωτάκης) και αυτός του γνώρισε τη Μυρτάλη. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη όπου διατηρεί μαζί με τη μητέρα του μπουγατσοπωλείο. 

Στη Θεσσαλονίκη όμως ταξιδέψουν και η Άννα (Στέφανη Χαραλάμπους) με τον Λεωνίδα για αναψυχή και όλοι μαζί θα κάνουν παρέα και θα περάσουν χαλαρές και όμορφες στιγμές.