Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κατά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef, λίγο πριν ξεκινήσει η δοκιμασία πήρε το λόγο και απευθυνόμενος στους παίκτες ανακοίνωσε πως πρέπει να φύγει εκτάκτως. Ο λόγος ήταν πως δεν ένιωθε καλά.

«Έχω να σας πω ότι θα σας αφήσω στα έμπειρα χέρια του Σωτήρη και του Πανούλη. Έχω πάθει μία σοβαρή ζημιά στο χέρι και θα σας ξαναδώ αύριο εγώ. Εντάξει;» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στους αρχηγούς των δυο ομάδων και αποχώρησε. 

Στην έναρξη του επεισοδίου του MasterChef το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (17/02), ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να ενημερώσει τους παίκτες για την απουσία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο σεφ, ο καλός του φίλος θα απουσίαζε και την συγκεκριμένη μέρα καθώς συνεχίζει να νιώθει αδιάθετος.

«Αισθανόταν και σήμερα λίγο αδιάθετος και περιμένουμε να νιώσει καλύτερα και να επιστρέψει» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς και οι παίκτες του MasterChef έστειλαν ευχές για περαστικά στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ξεκίνησαν οι κόντρες – «Ο Γρηγόρης έχει μία υπεροψία»

Μετά την ανακοίνωση για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, οι παίκτες των δυο ομάδων βρέθηκαν μπροστά στους δυο σεφ, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά αγωνιώντας για το αποτέλεσμα της μαγειρικής δοκιμασίας. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τον Γρηγόρη με ποια κριτήρια διάλεξε την ομάδα του και ξεκίνησε ένας διάλογος με ατάκες… φωτιά.

«Διάλεξα και μαγειρικά, γιατί είναι πολύ καλά τα παιδιά που έχω πάρει μαζί μου και ήταν το μόνο πλεονέκτημα που χρησιμοποίησα για την ομάδα μου. Επέλεξα αυτούς που εγώ θεωρώ καλύτερους παίκτες» είπε αρχικά ο Γρηγόρης.

Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε ότι και ο Νικήτας έχει φτιάξει κάποια πολύ καλά πιάτα και γιατί δεν τον διάλεξε, εκείνος απάντησε ότι δεν τον θεωρεί τόσο καλό μαγειρικά.

«Βασικά μου περνάει παγερά αδιάφορο από τη στιγμή που λέει ο Γρηγόρης ότι δεν με ήθελε στην ομάδα του και επίσης μου περνάει εντελώς αδιάφορο το ότι λέει ότι δεν είμαι καλός μάγειρας. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω έρθει εδώ για να κριθώ από τον Γρηγόρη και από τον κάθε Γρηγόρη. Έχω έρθει να κριθώ από τρεις κριτές που το όνομά τους είναι στο ταβάνι», απάντησε ο Νικήτας στην κάμερα του MasterChef.

Όσο γιατί διάλεξε τη Φανή για αντίπαλο, ο Γρηγόρης απάντησε: «Δεν υπήρχε κάποιος λόγος. Ήταν αυτή που με κοίταξε και σκέφτηκα τη Φανή». «Το περίμενα ότι θα είμαι αρχηγός γιατί ο Γρηγόρης στο σπίτι μέσα έχει μία υπεροψία και με θεωρεί αδύναμη. Γι’ αυτό με διάλεξε» είπε η Φανή στον Σωτήρη Κοντιζά.