Ένα απρόοπτο συνέβη στο «Κάτι Ξαναψήνεται» το οποίο προβλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (15/02). Συγκεκριμένα μια από τις παίκτριες βρήκε στο φαγητό της ένα ξυλάκι. Το θέμα είναι πως δεν το είδε πριν βάλει στο στόμα της μια μπουκιά από το ψαρονέφρι που είχε μπροστά της αλλά το κατάλαβε αφού μάσησε το φαγητό.

Όλα συνέβησαν όταν η Ελένη σέρβιρε τα πιάτα της στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους αλλά και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια του «Κάτι Ξαναψήνεται είδε πως η Νικόλ κάποια στιγμή φάνηκε να δυσκολεύεται με μια μπουκιά και την έβγαλε από το στόμα της και την ρώτησε τι συμβαίνει.

Τότε η Νικόλ έβγαλε από το στόμα της ένα κομματάκι ξύλου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έμεινε άφωνη. Ενώ όλοι προσπαθούσαν να «εξερευνήσουν» από που προέρχεται το ξυλάκι, η Νικόλ δεν είπε και τα καλύτερα λόγια για την συμπαίκτριά της: «Το ξυλάκι το βρήκα τρώγοντας γιατί μου κάρφωσε τον ουρανίσκο. Δεν ξέρω από που ήρθε; Έπεσε; Πάντως θα στοιχίσει στη βαθμολογία. Εγώ αν ήμουν οικοδέσποινα, θα ζητούσα συγγνώμη… Μπορεί να μου έφερνε και πρόβλημα στην υγεία μου. Να με τρυπούσε ή να το κατάπινα» είπε η Νικόλ στην κάμερα της παραγωγής.