Μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5, η πρώην Μαχήτρια Άσπα Πρεδάρη παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις μέσω Skype στην εκπομπή «Love It» το πρωί της Παρασκευής (04/02). Η Άσπα Πρεδάρη μεταξύ άλλων σχολίασε και τη συμπεριφορά των συμπαικτών της στον Άγιο Δομίνικο.

«Όποιος έχει στρατηγική καλά κάνει. Μαγκιά του, του Σπύρου Μαρτίκα αν κατάφερε να με βγάλει από το παιχνίδι. Του αρέσει πάρα πολύ η δημοσιότητα, ζει γι’ αυτό. Την πρώτη εβδομάδα τον έλεγα δήμαρχο. Του αρέσει να βγάζει λόγους. Με την Ασημίνα στην αρχή δεν ήμασταν κοντά. Τελικά τη λάτρεψα. Είναι τόσο αυθεντικός και καλόκαρδος άνθρωπος. Απίστευτο παιδί. Ούτε με τη Σοφιάνα είχαμε κοινές απόψεις αλλά δεθήκαμε λόγω των συνθηκών» είπε αρχικά η Άσπα Πρεδάρη.

Η αλλαγή στην συμπεριφορά του Γιώργου Κατσαούνη

Για τον Γιώργο Κατσαούνη και τη Μυριέλλα Κουρεντή, η πρώην παίκτρια του Survivor σχολίασε πως: «Στην αρχή του παιχνιδιού τον συμπαθούσα πάρα πολύ. Μου είχε χαρίσει άπειρο γέλιο. Μετά από κάποια φάση αγρίεψε πάρα πολύ το πρόσωπό του. Έγινε πιο επιθετικός. Σκεφτόταν πολύ τον εαυτό του. Αυτό με τη Μυριέλλα αληθινό το είδα και από τις δύο πλευρές. Και πάλι δεν μου άρεσε ο τρόπος που απάνταγε στη Μυριέλλα. Ήξερε ο Γιώργος πού πήγαινε. Είχαν φτάσει στα αυτιά του ότι η Μυριέλλα έχει κάτι έξω. Δεν του έκανε κακό η σχέση του με τη Μυριέλλα, όλοι ασχολούνταν μαζί τους».