Έντονα συναισθήματα, απρόβλεπτες δοκιμασίες και πολλές εκπλήξεις «κρύβει» το σημερινό επεισόδιο στο «Next Top Model 2» με τη Βίκυ Καγιά και το Χριστόφορο Κοτέντο να υποβάλλουν τα κορίτσια στην πιο διασκεδαστική δοκιμασία της εβδομάδας.

Τα wanna-be μοντέλα θα κληθούν να περπατήσουν επάνω σε… 25ποντα παπούτσια υπό την καθοδήγηση της περσινής νικήτριας, Σεράινα. Οι έξι καλύτερες θα πάρουν μέρος στο casting για το fashion show του Βρεττού Βρεττάκου, ο οποίος θα επιλέξει μόνο τρεις από αυτές…

Τις επιδόσεις των κοριτσιών στην πασαρέλα θα σχολιάσουν ο Λάκης Γαβαλάς, η Δέσποινα Βανδή, αλλά και ο ίδιος ο σχεδιαστής και όσο πλησιάζει η ώρα του fashion show το άγχος των κοριτσιών μεγαλώνει.

Τάσος Σοφρωνίου μπαίνει στο σπίτι των κοριτσιών με ένα «πακέτο» ερωτήσεων μόδας. Οι πιο ενημερωμένες θα πάρουν ένα έπαθλο ομορφιάς από το Beauty Works της Τζένης Μπαλατσινού!

Για τη φωτογράφηση της εβδομάδας τα κορίτσια κάνουν ένα ταξίδι στο παρελθόν και ποζάρουν όπως όταν ήταν παιδιά ενώ η μεγάλη έκπληξη που τις περιμένει είναι η εμφάνιση των μαμάδων τους. Μία μαμά όμως δεν έρχεται στο στούντιο…