Στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@Star» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Καράβας λίγες μέρες μετά το τέλος του GNTM 4. Ο coach των παικτών, μίλησε στους παρουσιαστές για τη μόδα, τα επαγγελματικά του βήματα ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει κι άλλο ρόλο στον επόμενο κύκλο του GNTM.

«Με πήρε μία μέρα ο Μάνος, λέγαμε τα νέα μας και μου λέει “πώς θα σου φαινόταν να παρουσιάσεις τον τελικό του GNTM;”. Υπήρξε μία παύση στο τηλέφωνο και του είπα “κανένα πρόβλημα, με χαρά”. Ήταν κάτι που κυριολεκτικά δεν το περίμενα, ενθουσιάστηκα, μου άρεσε πάρα πολύ και θεωρώ ότι πήγε πολύ καλά» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

Σε ερώτηση των παρουσιαστών της πρωινής εκπομπής του Star αν θα μπορούσε να γίνει κριτής στο «Greece’s Next Top Model», ο Γιώργος Καράβας απάντησε διπλωματικά κι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει κι άλλο ρόλο: «Οι ρόλοι γενικότερα σε ένα project σαν το GNTM είναι λίγο μη διακριτοί, δηλαδή μπορεί ο κριτής να μπει μέσα στον coach και ο coach να μπει μέσα στον κριτή. Γιατί μιλάμε για ένα αντικείμενο που όλοι το κάνουμε από πολύ συγκεκριμένη σκοπιά και έχουμε μία γενικότερη εικόνα και μπορούμε να κρίνουμε τα πάντα σε αυτό».