Για άλλη μια φορά ο Αλέξης Παππάς άνοιξε την πόρτα της βίλας του Bachelor και επισκέφθηκε τις υποψήφιες για την καρδιά του. Ο εργένης είχε ετοιμάσει διάφορες εκπλήξεις για μια από τις διαγωνιζόμενες και μπήκε στο σπίτι για να ανακοινώσει το όνομα. Οι κοπέλες ήταν όλες συγκεντρωμένες στο σαλόνι του σπιτιού και ο Αλέξης Παππάς κάθισε στον καναπέ δίπλα στην Άννα καθώς εκεί είχε κενή θέση.

Πριν ανακοινώσει την απόφαση του για το ποια κοπέλα θα τον συνόδευε στο ραντεβού κοιτούσε την Άννα η οποία ενθουσιάστηκε και πανηγύριζε καθώς νόμιζε ότι εκείνη θα τον συνοδεύσει. Ο Αλέξης Παππάς όμως είχε άλλη άποψη και «γείωσε» την Άννα ανακοινώνοντας το όνομα της Αθηνάς η οποία έτρεξε τον πάρει αγκαλιά ενθουσιασμένη. Η Άννα «πάγωσε» με την ανακοίνωση του Αλέξη Παππά.

Έβγαλαν… μαχαίρια τα κορίτσια

Ακόμα ένας απίστευτος καυγάς έγινε στη βίλα του Bachelor με πρωταγωνίστριες αυτή τη φορά την Έλενα, τη Γιώτα και την Ιζαμπέλα. Η Γιώτα, όπως είχε πει στο χθεσινό επεισόδιο του Bachelor, αποφάσισε να ράψει ένα φόρεμα ώστε να το φορέσει και να τραβήξει το ενδιαφέρον του Αλέξη Παππά. Οι συμπαίκτριες της, την επισκέφθηκαν στο σαλόνι και ένας τρικούβερτος καυγάς ξεκίνησε χωρίς αφορμή ενώ η Έλενα προκαλούσε την Γιώτα λέγοντας της πως φοράει συνέχεια τα ρούχα της Ιζαμπέλας και πως δεν γνωρίζει να ράβει.

«Είσαι η έννοια του ψέματος», είπε η Έλενα, με τη Γιώτα να απαντά: «Είσαι η έννοια του κλόουν». Η Έλενα συνέχισε φωνάζοντας: «Σε τρώμε στη μάπα καθημερινά. Δεν θα με προσβάλεις εμένα».