Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τρίτης (09/11) τον αγαπημένο ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο, που μόλις γύρισε από την Αμερική. Πώς καταφέρνει να συνδυάζει τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος» με τα υπερατλαντικά ταξίδια του; Ποια ιστορική παράσταση ετοιμάζει να ανεβάσει στην Αμερική και τι μήνυμα θέλει να περάσει με το συγκεκριμένο θεατρικό έργο;

Τι άποψη έχει για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο; Γιατί δέχτηκε αρνητικά σχόλια που εμφανίστηκε στο Gay Pride με τον γιο του; Πώς είναι σχέση του με την κόρη του, που ζει μόνιμα πια στη Δανία;

Άρτι αφιχθείς, λοιπόν, από τις ΗΠΑ ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην παράσταση «Μακρυγιάννης Unplugged» που ετοιμάζει στο εξωτερικό με σκοπό να τιμήσει τα 200 χρόνια από την εθνική απελευθέρωση.

Αναφέρθηκε επιπλέον στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο. «Υπάρχουν διάφορες σχολές. Συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις, υπάρχουν ορισμένοι που αν δεν νιώσουν ένα προσωπικό δράμα, δεν ερμηνεύουν. Δεν χρειάζεται να πιέσεις τόσο πολύ τα κουμπιά. Το πιο σημαντικό για τον ηθοποιό είναι να χαλαρώσει και να μπει στον ρόλο του μόνος του, δεν έχει στόχο να τσακίσεις έναν άνθρωπο» είπε και πρόσθεσε:

«Έχω πει «όχι» σε ανθρώπους που ήταν κακοποιητικοί. Δεν είχα ακούσει για βιασμούς, τέτοιος τζόρας που είμαι θα είχα επέμβει».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ρωτήθηκε και για το πλήθος αρνητικών σχολίων που δέχτηκε στο διαδίκτυο όταν παρακολούθησε με τον γιο του το Gay Pride.

«Έγινε τόσο θέμα για το αυτονόητο σε αυτή τη χώρα. Οι άνθρωποι που βρίζουν γιατί πάω στο gay pride, πάνε και χειροκροτούν τα τανκς. Ένας άνθρωπος που είναι καταπιεσμένος προσπαθεί να πάρει κάτι από αυτό που του αρμόζει. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει αρκεί να μην καταπιέζει τον άλλον» υπογράμμισε.

Πώς είναι όμως η σχέση του με την κόρη του, που ζει μόνιμα πια στη Δανία; Ο Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε σε εκείνη μιλώντας για το ταξίδι του εκεί για να τη βρει όπου και διαπίστωσε ότι ο λαός αγαπά πολύ τη φύση και το περιβάλλον. «Αντί να προσλαμβάνουμε ανθρώπους για να κάνουμε πολέμους, θα πρέπει να εκπαιδεύσουμε ανθρώπους που θα αγαπάνε ο ένας τον άλλον και τη φύση» τόνισε ο ηθοποιός.

Συνέχισε μιλώντας για την κόρη του, για την οποία είπε ότι έχει πλέον εγκατασταθεί μαζί με τον σύντροφό της στη Δανία, αφού όμως ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ολλανδία. Όσο για τον γιο του που είναι ακόμα μικρός στην ηλικία, είπε ότι λατρεύει τη ζωή στην Ελλάδα και ότι δεν του λείπει καθόλου η ζωή στην Αμερική.

Τέλος, μίλησε για τη σειρά «Ήλιος» που δεν αλλάζει μόνο ώρα προβολής, αλλά μεγαλώνει και το cast της με δυνατά ονόματα, όπως αυτό του Σταύρου Ζαλμά που από ότι φαίνεται έχει ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί του!