Μια ακόμη αποχώρηση είχαμε την Παρασκευή (05/11) από το σπίτι του Big Brother, ύστερα από ένα επεισόδιο με συγκινήσεις από την αρχή ως το ανατρεπτικό του φινάλε. Και τι δεν είδαμε πάλι απόψε. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα είχαν καλεσμένο στο πλατό τον Πάνο Καλλίδη.

Μετά την εμπειρία του στο Survivor ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε αρκετές συμβουλές στους συγκατοίκους, σχολιάζοντας όσα έχει παρακολουθήσει να συμβαίνουν μέσα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού».

Μία εβδομάδα μετά την αποχώρησή της στο στούντιο φιλοξενήθηκε και η Σαμάνθα Μίσοβιτς. Η πρώην συγκάτοικος μοιράστηκε όσα έζησε μέσα στο σπίτι του Big Brother, αλλά και πως πέρασε τις πρώτες μέρες έξω από αυτό.

Tην δοκιμασία του βέτο στο επεισόδιο της Πέμπτης (04/11) κέρδισε ο Κωστής Στυλιανάκης, ο οποίος «έσωσε» από την υποψηφιότητα την Ανχελίτα και την θέση της πήρε η Μαίρη, που ήταν η επόμενη με τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από την ψηφοφορία της Τετάρτης.

Έτσι, στην βραδιά του live οι παίκτες που διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού ήταν ο Ισίδωρος Δούνης, η Μαίρη Βαρσάμη κι ο Νάσος Ντάλλης.

Πριν την αποχώρηση προηγήθηκε η εξομολόγησή του Ισίδωρου Δούνη, ο οποίος ειδοποιήθηκε αρχές της εβδομάδας ότι πέθανε ο παππούς του και στο live του Big Brother αποκάλυψε γιατί παρέμεινε στο σπίτι ύστερα από τα δυσάρεστα νέα που έμαθε.

«Βιώνω κάτι πρωτόγνωρο, ήταν δύσκολη αυτή η εβδομάδα. Αποφάσισα να μην ενημερώσω τους συγκατοίκους μου για να μην τους βάλω σε αρνητική σκέψη. Οι φίλοι μου μέσα ξέρω ποιοι είναι και μου δίνουν συμπαράσταση. Από την άλλη έχω μάθει να το αντιμετωπίζω μόνος μου και να το διαχειρίζομαι εγώ. Ο παππούς μου είχε πρόβλημα υγείας με την καρδιά του και μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία. Εγώ άφηνα τα πάντα για να βρεθώ κοντά του.

Μού είχε πει πως νομίζει ότι δεν είμαι πολύ δυνατός γιατί κάθε φορά παρατούσα τη ζωή μου για να είμαι κοντά του. Του είπα πως είναι μια απόδειξη της αγάπης μου προς αυτόν. Μου είπε πως όταν έρθει η ώρα που δεν θα σηκωθεί, θα φανεί η δύναμη μου να συνεχίσω. Αυτήν την συζήτηση μου την θύμισε ξανά ο παππούς μου, λίγο πριν μπω… Αλλά η απουσία του για εμένα, είναι μια μεγάλη αδυναμία… Καλό παράδεισο παππού κι ελπίζω να είμαι πιο δυνατός όταν βρεθούμε ξανά» είπε.

Ακολούθησε η διαδικασία της ανακοίνωσης για τον παίκτη που θα αποχωρούσε και ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε ότι ο παίκτης αυτός ήταν ο Ισίδωρος Δούνης.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν και κατάφεραν και με έφτασαν εδώ που με έφτασαν» δήλωσε ο Ισίδωρος χαμογελαστός στο άκουσμα των νέων.

Η παρέα του ξέσπασε σε κλάματα. «Να περνάτε όμορφα και θα σας βλέπω» τους είπε χαιρετώντας τους.