Για σενάρια παραφιλολογίας που οργίασαν μετά την αποχώρησή της από το μουσικό διαγωνισμό του μεγάλου καναλιού «Just the two of us» έκανε λόγο η Ελένη Φιλίνη, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γ. Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά σήμερα το πρωί.

Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο της αποχώρησής της από το παιχνίδι και γιατί δεν εμφανίστηκε χθες στο «Πρωινό mou» μαζί με τον Κώστα Καραφώτη.

Η γλυκιά ηθοποιός είπε ότι προσωπικοί λόγοι δεν της επέτρεψαν να παραβρεθεί στο πλατό και όσα ακούστηκαν ήταν απλώς παραφιλολογία.

«Δεν είπα ποτέ ότι είναι στημένο το παιχνίδι. Η διαφορετική αντιμετώπιση σε κάποιους ανθρώπους ήταν εμφανής. Μην τρελαθούμε. Εμένα δε με ευνόησε κανείς. Μου έλεγαν είστε πάρα πολύ καλή, πώς καταφέρνετε να τραγουδάτε και να χορεύετε μαζί; Μπράβο και μετά… πάρτε ένα 6 ή 7. Πώς γίνεται αυτό; Έχω παράπονο με την κριτική επιτροπή» είπε η Ελένη Φιλίνη.

Αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στο γεγονός ότι φίλοι και συνάδελφοι της έστειλαν μηνύματα που δεν παραδόθηκαν ποτέ. ‘Δεν ξέρω αν για κάποιο χρονικό διάστημα είχε μπλοκάρει το σύστημα, αλλά εμείς χάσαμε για 15 ψήφους. Άρα υπήρχε πρόβλημα και μπορεί να γίνει ανατροπή. Μου έκανε εντύπωση όμως και τις δυο φορές που ήμασταν προτεινόμενοι η Λυδία. Ήταν αυστηρή αλλά είδα στο βλέμμα της, τη θλίψη που βρισκόμασταν σε αυτή τη θέση και όταν αποχωρήσαμε την έπιασα και της είπα: “Κοριτσάκι μου, μη στεναχωριέσαι, ένα παιχνίδι είναι. Τουλάχιστον, εσύ δεν έχασες τον άνθρωπο από μέσα σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό”» συμπλήρωσε.