Καθώς η πλοκή της σειράς του Alpha, «Σασμός», ξεδιπλώνεται τα μέτωπα και οι χαρακτήρες που επηρεάζουν τις οικογένειες Βρουλάκη και Σταματάκη πληθαίνουν. Σύμφωνα με την Αλίνα Κωτσοβούλου, που υποδύεται την Άννα Αγγελάκη στο σίριαλ, ο ρόλος της Θοδώρας (Δανάη Παππά) θ’ αποδειχθεί κομβικός και θα προκαλέσει αναστάτωση.

Μιλώντας στην εκπομπή «Σούπερ Κατερίνα» του Alpha, τοποθετήθηκε σχετικά με την ανάπτυξη του ερωτικού τριγώνου μεταξύ της Θοδώρας, της κόρης της στο σίριαλ και τις σχέσεις της με τον Πετρή και τον Γιώργη. «Τον Γιώργη ξέρουμε ως οικογένεια, αυτόν μας έφερε στο σπίτι. Είμαι παραδοσιακή μητέρα. Αυτόν μου έφερε στο σπίτι, αυτόν δέχομαι», ανέφερε και συνέχισε αποκαλύπτοντας τί μαθαίνει ο δικός της ρόλος για τα όσα συμβαίνουν με τον Πετρή: «ακόμη εγώ δεν θα μάθω τίποτα. Είμαι αυτή που θα τα μάθει τελευταία και θα τρέχω».

Έκανε γνωστό, όμως, πως: «Η Θοδώρα έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για τον μη σασμό. Η Θοδώρα καθυστερεί το σιάξιμο. Θα κυριευτεί από διάφορα… δαιμόνια και δεν θα ησυχάσει. Έχει πολύ δρόμο μπροστά της. Δεν θα καταφέρει να τιθασεύσει το απωθημένο και τον έρωτά της για τον Πετρή». Έδωσε, δε, και μια γεύση από το τί ακολουθεί όταν ο Πετρής αγαπήσει άλλη γυναίκα: «Θα γίνει μεγάλος χαμός. Η Θοδώρα θα τρελαθεί. Θα δείξει έντονα το αρνητικό της πρόσωπο και θα θελήσει να πάρει εκδίκηση».

Προϊδέασε κιόλας πως έρχονται… εντάσεις στη συνέχεια του σίριαλ και στο επίκεντρο βρίσκονται, ο Αστέρης και η Αργυρώ, αλλά και: «το οικόπεδο – φιλέτο που ανήκει στον Πετρή και την οικογένεια Βρουλάκη και θέλει να το αγοράσει ο Γιώργης με την Θοδώρα. Όπως μεγάλη ένταση θα δημιουργηθεί, σε μια άλλη σχέση, με την εγκυμοσύνη της Στέλλας, ανάμεσα στο ζευγάρι Αστέρη-Αργυρούς… Είναι πολύ ισχυρό το σενάριο, οι ιστορίες είναι βγαλμένες από τη ζωή» τόνισε.