Για «στημένο» παιχνίδι έκανε λόγο η αποχωρήσασα από το μουσικό διαγωνισμό του μεγάλου καναλιού «Just the two of us», Ελένη Φιλίνη, η οποία δε δίστασε να «καταγγείλει» το γεγονός σε πρωινή εκπομπή του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γ. Λιάγκα και της Φ. Σκορδά η ηθοποιός είπε ότι το παιχνίδι είναι στημένο και ότι η ψηφοφορία είναι προαποφασισμένη. Ισχυρίστηκε ότι δεν προωθήθηκαν σωστά τα τηλεφωνήματα που έκαναν συγγενείς της και ότι μπλόκαρε το σύστημα. «Το περίμενα ότι θα αποχωρήσω. Θέλεις να σου πω όλα τα αποτελέσματα; Δε νομίζω ότι θα έχει ενδιαφέρον μετά το παιχνίδι…», δήλωσε στο «Πρωινό mou» εμφανώς ενοχλημένη.

Το «καρφί» του πέταξε βέβαια και ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος στο τέλος της βραδιάς δήλωσε: «Ξέρω γιατί χάσαμε. Γιατί η Τζώρτζια των Μπλε που ήταν επίσης υποψήφια για αποχώρηση, είχε μεγαλύτερο… σόϊ!».

Η Ελένη Φιλίνη ωστόσο δεν είπε κουβέντα στο φινάλε της χτεσινής βραδιάς όταν ανακοινώθηκε ότι τελικά δε θα συνεχίσει στο σόου. Αρκέστηκε σε ένα «να ’σαι καλά» στο Γιώργο Καπουτζίδη και τίποτα άλλο.