Η 27χρονη Σταματίνα Μυτιληναίου μπήκε με… αέρα στο πλατό του GNTM 4 με μόνο στόχο να φτάσει στον τελικό του διαγωνισμού καθώς όπως είπε ένα plus size μοντέλο μπορεί να κερδίσει.

Μόλις η πόρτα άνοιξε και εμφανίστηκε στους κριτές εκείνοι άρχισαν τα επιφωνήματα θαυμασμού.

Μάλιστα ο Δημήτρης Σκουλός την χαρακτήρισε «βόμβα» καθώς τον ενθουσίασε το juicy κορμί της.

Η χειμαρρώδης διαγωνιζόμενη τόνισε πως τα τελευταία έξι χρόνια είναι «εσώκλειστη» λόγω του ότι έγινε μητέρα έχει κάνει λίγες δουλειές και δήλωσε συμμετοχή στο GNTM για να βρει ξανά τη γυναίκα μέσα της.

«Δουλειές πώς βρίσκεις;» την ρώτησε ο Δημήτρης Σκουλός και εκείνη αποκρίθηκε πως ο άντρας της έχει γραφείο και εκεί γνωρίστηκαν οι δυο τους.

Οι τέσσερις κριτές της ζήτησαν να βάλει μαγιό για να μπορέσουν να έχουν ολοκληρωμένη άποψη.

Η Σταματίνα έβαλε το μαγιό της και εμφανίστηκε ξανά στους κριτές. Αφού έκανε την πασαρέλα της, ο Δημήτρης Σκουλός την ρώτησε αν θα έκοβε τα μακριά μαλλιά της και εκείνη αντέδρασε ρωτώντας την πώς θα της τα έκαναν.

Αφού έκανε μερικές πόζες στους κριτές η Ζενεβιέβ Μαζαρί της τόνισε ότι θα ήθελε να δουλέψει μαζί της και ψήφισε θετικά. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ψήφισε αρνητικά, ο Δημήτρης Σκουλός θετικά και ο Άγγελος Μπράτης της είπε ότι θαυμάζει την αυτοπεποίθηση της αλλά ψήφισε αρνητικά καθώς είναι ηθοποιός και μπορεί να παίξει όποιο ρόλο θέλει, αλλά δεν είδε το μοντέλο σε εκείνη. «Δεν μπορώ να σε φανταστώ κάπου» της είπε.

Η Σταματίνα Μυτιληναίου στεναχωρήθηκε στο άκουσμα αυτό και ρώτησε αν κάποιος θέλει να της δώσει την wild card. Η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική και η 27χρονη ηθοποιός με βουρκωμένα μάτια γύρισε για να αποχωρήσει από το πλατό.

Τότε ο Δημήτρης Σκουλός την φώναξε και της είπε: «Επειδή εγώ είμαι Δημήτρης και όχι Δημητράκης, παίρνεις την wild card μου» και έτσι η ηθοποιός πέρασε ανακουφισμένη στην επόμενη φάση και αποφασισμένη να βγάλει ασπροπρόσωπο τον φωτογράφο.