Φαν των μακροχρόνιων σχέσεων και έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα, δηλώνει ο νέος Bachelor, Αλέξης Παππάς, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη λίγο πριν την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου ριάλιτι στον Alpha, απόψε το βράδυ στις 21:20.

Ο ηθοποιός μιλάει για την πρώην σύντροφό του, Alessia Demetz, τον λόγο που χώρισαν, την Ελευθερία Ελευθερίου που φημολογείται ότι είχαν έρθει πολύ κοντά στο Survivor αλλά και την απόφασή του να γίνει ο επόμενος τηλεοπτικός εργένης.

Αλέξης Παππάς: Είμαι έτοιμος να βρω την κοπέλα που θα μου κλέψει την καρδιά

«Είμαι στη φάση για να κάνω το επόμενο βήμα και θεωρώ πως είμαι στο κατάλληλο μέρος για να βρω την κοπέλα που θα μου κλέψει την καρδιά. Εστιάζω στις μεγάλες σχέσεις. Η μία κράτησε 4 χρόνια και η άλλη 3. Νομίζω πως είμαι στο κατάλληλο μέρος», δήλωσε αρχικά, ο Αλέξης Παππάς.

Στη συνέχεια μίλησε και για τη σχέση του με την Alessia: «Πριν μπω στο Bachelor ήμουν με την Alessia. Είχαμε έρθει πιο κοντά μέσω μηνυμάτων. Η σχέση αυτή δε μπορούσε να βρει κοινά σημεία και ολοκληρώθηκε. Κάποια στιγμή πήγα να τη συναντήσω για να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει συναισθηματικά».

Παππάς: Μοναδική η εμπειρία στο Bachelor

«Υπάρχουν πολλές κοπέλες που μια βδομάδα έρχομαι κοντά τους και την επόμενη αυτό ανατρέπεται. Η εμπειρία στο The Bachelor είναι μοναδική. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι ανάλογο. Είναι τόσο ενδιαφέρον. Υπάρχουν πολλά τρομερά ραντεβού» περιέγραψε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.

«Αυτό το Bachelor θα ανοίξει τα μάτια σε όσους θέλουν να ερωτευθούν και να πάρουν ιδέες για να έρθουν πιο κοντά με τον άνθρωπό τους. Υπάρχουν ζήλειες και εντάσεις και κάποιες στιγμές που δε μου αρέσουν. Αλλά τις καταλαβαίνω. Στόχος τους είναι να κλέψουν την καρδιά μου» παραδέχθηκε.

Παππάς: Τι είπε για το Survivor και την Ελευθερία Ελευθερίου

Ο Αλέξης Παππάς δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το πέρασμά του από το Survivor, από το οποίο άφησε το σημάδι του.

 «Μπορεί στο Survivor η άποψή μου να μην ήταν αρεστή. Σκοπός μου ήταν να λέω την αλήθεια όπως τη βίωνα. Αν έκανα κάποιον να στενοχωρηθεί σίγουρα αυτός δεν ήταν ο σκοπός μου. Μπορεί να βγει ένας εαυτός που και εσύ ο ίδιος μπορεί να μην ξέρεις» είπε αρχικά.

«Δεν έχω τίποτα με κανένα παιδί από το Survivor. Σίγουρα ήρθα πιο κοντά με κάποιους παίκτες. Με την Ελευθερία δεν έγινε τίποτα. Είμαστε δυο καλοί φίλοι. Δεν βρεθήκαμε ερωτικά. Ήρθε όμως η φιλία» εξήγησε.

«Μετά την εμπειρία μου με το Survivor μου δόθηκε η εντύπωση πως μπορώ να αποτυπώσω τα συναισθήματά μου μπροστά στην κάμερα και είπα γιατί όχι» κατέληξε.