Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και ήδη οι υπεύθυνοι των σταθμών ετοιμάζουν τον προγραμματισμό της επόμενης.

Συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες και ραντεβού έχουν την… τιμητική τους καθώς όλοι οι σταθμοί επιθυμούν να κερδίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού την επόμενη σεζόν και να τερματίσουν πρώτοι στη μάχη της τηλεθέασης.

Θέμα συζητήσεις για το Star Channel φαίνεται πως αποτελεί η πρωινή του ζώνη την οποία τα τελευταία χρόνια κατέχει η εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου».

Η πρωινή εκπομπή του Star Channel δέχθηκε πλήγμα μετά την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη από το πλευρό της συζύγου αλλά και συμπαρουσιάστριας του Κατερίνας Καραβάτου.

Το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό και κατά την έναρξη ενημέρωσε πως η εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου» θα ρίξει αυλαία στις 9 Ιουλίου.

«Μέχρι τέλος της σεζόν να βάλουμε και άλλα Ξύλινα Σπαθιά, μέχρι τις 9 Ιουλίου που τελειώνουμε, να το ευχαριστηθούμε», είπε η Κατερίνα Καραβάτου, υπό τους ήχους του τραγουδιού «Λιωμένο Παγωτό».

Την ίδια ώρα, έχουν φουντώσει για τα καλά οι φήμες πως η «Φωλιά των Κου Κου» δεν θα ανανεώσει το τηλεοπτικό ραντεβού για την ερχόμενη σεζόν και πως ήδη οι υπεύθυνοι του Star Channel βρίσκονται σε αναζήτηση του διδύμου που θα αντικαταστήσει την Κατερίνα Καραβάτου.

https://www.youtube.com/watch?v=eISxYe4lgiY&t=48s